2777
2789

منم ده روزه عمل کردم.عمل راحتی بود.اصلا دردنداشت فقط من بیخودی میترسیدم.تا اومدم بگم چه مدلی بینیمو عمل کنه بیهوش شدم😁

دخترم تموم زندگیمه.تو زندگیم زیادسختی کشیدم ولی همیشه سعی کردم لبخندبزنم.خیلی جاها شکستم ولی سکوت کردم چون دلم نیومد دل طرف مقابلمو بشکنم.هرکسی الان داره امضامومیخونه واسش یه دل خوش ویه آرامش عمیق آرزو میکنم.ممنون میشم یه صلوات بخاطر دخترم وخوشبختیه من ،مهمون دلم کنی🥰😍.انشالله هرچی واسم دعاکردی خدا صدبرابرشو بهت ببخشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ده روزه عمل کردم.عمل راحتی بود.اصلا دردنداشت فقط من بیخودی میترسیدم.تا اومدم بگم چه مدلی بینیمو ...

من اصلا ترس نداشتم در اتاق عمل دیدم که دارن یه نفرو ساکشن میکنن کلی خون ازش میکشیدن بیرون بعد مرده بهم گفت نگاه نکن حالت بد میشه منم همچنان نگاه میکردم عین خیالمم نبود🤣

بنظرم عمل بینی عمل باحالیه استرس آدم فقط بخاطر فرم بینیه نه چیز دیگه واقعا عمل سختی نیست

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
من اصلا ترس نداشتم در اتاق عمل دیدم که دارن یه نفرو ساکشن میکنن کلی خون ازش میکشیدن بیرون بعد مرده ب ...

چون من تاحالا بیهوش نشده بودم شاید بهم بخندی ولی استرس داشتم بهوش نیام.قبل ازعمل دخترمو بغل کردم یه عالمه بوسش کردم کلی هم گریه کردم

دخترم تموم زندگیمه.تو زندگیم زیادسختی کشیدم ولی همیشه سعی کردم لبخندبزنم.خیلی جاها شکستم ولی سکوت کردم چون دلم نیومد دل طرف مقابلمو بشکنم.هرکسی الان داره امضامومیخونه واسش یه دل خوش ویه آرامش عمیق آرزو میکنم.ممنون میشم یه صلوات بخاطر دخترم وخوشبختیه من ،مهمون دلم کنی🥰😍.انشالله هرچی واسم دعاکردی خدا صدبرابرشو بهت ببخشه
چون من تاحالا بیهوش نشده بودم شاید بهم بخندی ولی استرس داشتم بهوش نیام.قبل ازعمل دخترمو بغل کردم یه ...

منم بار اولم بود

اینکه آدم به هوش نیاد احتمالش یک درمیلیونه

مگر کسی که که  بیماری خاصی داشته باشه

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷