2777
2789

اشتباهی نداشتی . شما نباید وقتی شوهر کردی به دوست داشتن هیچ مرد و پسر دیگه ای فکر کنی . حتی این هم خیانت محسوب میشه . شما دوست داری شوهرت به زنای دیگه مدام فکر کنه و حتی اونقدری ذهنش درگیر باشه ک تاپیک بزنه؟ من همیشه رک و پوست کنده  حرف میزنم امیدوارم از حرفم ناراحت نشده باشی . اما نی نی سایت شاید پناهگاه امنت باشه ک کسی ازش خبر نداره . ولی لطفا ب کس دیگه ای فکر نکن . افکارتو کنترل کندو محبتت به شوهرتو دو چندان کن

چه شد در من نمیدانم                                                   فقط دیدم پریشانم                                                       فقط یک لحظه فهمیدم                                                  که خیلی دوستت دارم  :) 
اشتباهی نداشتی . شما نباید وقتی شوهر کردی به دوست داشتن هیچ مرد و پسر دیگه ای فکر کنی . حتی این هم خ ...

نه عزیزم ناراحت نشدم چون حرفت عین حقیقته.الانم دیگه بت هیشکی فک نمیکنم.خداروشکر شوهرم مرد خوبیه و واسه زندگیمون خیلی زحمت میکشه منم دیگه از خدا چی میخام دیگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم ناراحت نشدم چون حرفت عین حقیقته.الانم دیگه بت هیشکی فک نمیکنم.خداروشکر شوهرم مرد خوبیه و وا ...

خیلی خوشحال شدم☺️

چه شد در من نمیدانم                                                   فقط دیدم پریشانم                                                       فقط یک لحظه فهمیدم                                                  که خیلی دوستت دارم  :)