2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خیلیییی خوب بووووود... من عاشق لوسیفر بودم 😍😍😍😍

به شادی می‌رسیم از غم؛ همینجوری نمی‌مونه 🌱 🕊️ 🤍 ظلم و تاریکی هیچ‌وقت پایدار نمی‌مونه ✌️ آخر بِدَمَد صبحِ امید از شبِ ما 💚🤍❤️ 
خیلیییی خوب بووووود... من عاشق لوسیفر بودم 😍😍😍😍

لوسیفر مورنینگ استار.... مخصوصا لهجش و کارای عجیب غریبش

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

اونوقت منی که دو قسمت کامل ندیده دراپ کردم اصلا جذاب نبود به نظرم و جذبم نکرد 

و یکیم که فیلم بین خوبی بود اونم همینطور بود میگفت اصلا کشش داستانش داغون بود و اونم خوشش نیومده بود دراپ کرده بود 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

لوسیفر مورنینگ استار.... مخصوصا لهجش و کارای عجیب غریبش

من از وقتی لوسیفر و دیدم عاشق این لهجه شدم.. قبلا دوس نداشتم😁

وقتی میرفت پیش اون خانوم روانشناسه.. هر چی بهش مشاوره میداد این برعکسشو متوجه میشد و عمل می‌کرد 🤣

به شادی می‌رسیم از غم؛ همینجوری نمی‌مونه 🌱 🕊️ 🤍 ظلم و تاریکی هیچ‌وقت پایدار نمی‌مونه ✌️ آخر بِدَمَد صبحِ امید از شبِ ما 💚🤍❤️ 
اونوقت منی که دو قسمت کامل ندیده دراپ کردم اصلا جذاب نبود به نظرم و جذبم نکرد  و یکیم که فیلم ...

2 قسمت اول لوسیقر منم همچین بودم ولی رفته رفته جالبتر میشه 

من از وقتی لوسیفر و دیدم عاشق این لهجه شدم.. قبلا دوس نداشتم😁 وقتی میرفت پیش اون خانوم روانشناس ...

ولی عاشق بالاش شدم 

عاشق لهجش