2777
2789
عنوان

کینه بارداری😂

266 بازدید | 12 پست

یکی از اطرافیانم تو اوایل بارداری سر یه قضیه یی بد جور توپید ب من منم گریه کردم  ولی بعدش باهام عادی شد و ب روی خودش نیاورد     امشب شنیدم بارداره خیلیم حساس شده    دلم میخاد همون رفتارو با خودش داشته باشم بفهمه با زن حامله نباید بد رفتار کرد      ولی بازم فک میکنم دلم نمیاد    چجوری بهش بفهمونم کارش بد بوده؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن بابا. 

حس خوبی نیس. 

من دختر دایی شوهرم و مادر جاریم هروخ منو دیدن تو حاملگی دختر داییش گفت فلانی با تو هم ماهه ولی شکمش بزرگه مال تو کوچیکه یا مادر جاریم همش دخترمو میدید میگفت ریزه ضعیفه رشد نداره  خلاصه برا منی ک اولین بارداری و بچم بود استرس وارد میکردن. 

الان مادر جاریم بچه دار شده بچش ضعیفه رشد نداره. دختر دایی شم حامله شد اصلا شکم نداشت همه بهش میگفتن. 

منم یبار پیش مادر شوهرم گفتم گفتم این دوتا از بس بچه منو و منو گفتن الان سرشون اومده. توهم مطمعن باش سرش میاد

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
فک نکنم    از این دختر لوساست   منم هم سن اونم   ولی اون بد جور لوس و حق ب جانبه ...

خب اون قبلا تجربه نداشته الان خودش متوجه اشتباهش شده 

کینه ای نباش😂🤗

دل⁦❤️⁩ را قرار نیست مَگر در کِنار تـــK.Rــو
چقد رفتار شون نفرت انگیزه

آره حتی بد زایمانم چندین بار دختر داییش گفت فلانی بچش با بچه توهم سنه ولی اون تپه بزرگه فلانه درست بچه من سالم بود بهداشت هم می‌بردم قد وزن می‌کرد میگفت نرماله ولی نگران میشدم غصه می‌خوردم. 

یا مادر جاریم هر وخ میدید میگفت کوچولو مونده صعیفه چرا اصلا رشد نمیکنه در حالی که درسته دختر من بزرگ و تپل نبود ولی بهداشت میگفت خوبه نرماله نیاز ب دکتر نداره. 

الان خودش بچش رشد نمیکنه ضعیفه آزمایش اینا هم دادن گفتن چیزیش نیس ولی خیلی کوچولو مونده.

ولی من ناراحت میشدم از این حرفاشون

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه