2777
2789
عنوان

دیروز تولدم بود

161 بازدید | 10 پست

سلام خوبید شبتون بخیز

من دیروز تولدم بود مامان وبابام شام قرار بود بیان منم زنگ زدم مادرشوهرم گفتم توم بیا تنها نمون

خلاصه به کسی نگفتم 

خب نخواستم کسی کادو بیاره شاید کسی دوست نداشته باشه ومنم‌توقع ندارم اصلا

بر همین به خواهرشوهرامو برادرشوهرام  نگفتم

حالا زن عموم امروز با مامانم صحبت کرده که دیشب به خونه زنگ میزدم جواب ندادی مامانم گفته بر تولد لیلی رفته بودیم خونشون 

اونم با من قهر کرده به مامانم گفته وا مارم دعوت میکرد مگه چمونه

مامانم هی کفته بابا تورو دعوت مبکرد نمیگفتن زن عنوت از قزوین اومده خواهرشوهرت از سرکوچه نیومده

گفت اره حرفت حقه ولی من قهرم ک دعوت نکرده

به منم زنگ زد منم متقاعدش کردم اخر سر گف ن تو خجالت مارو میکشی….(نرود میخ اهنی در سنگ 

❌❌توروخدا توروخدااااااا آدم بیخودی نباشیم بی شعور نباشیم(دور از جون خیلیاتون))

باعث آزار کسی نباشیم

پر توقع نباشیم

کاری ب کار کس دیگه ای نداشته باشیم❌❌

صبر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه یاد میگرفتی که هیچ توضیحی نباید به هرکسی بدی کسی اینطوری دخالت نمیکرد اونم زن عممو از یه شهر دیگ ...

ن‌توضیح ندادم زنگ‌زد گف منم گفتم‌کسی دعوت نبود ولی دنبال داستان بود ..

صبر
بگو کاملا خانوادگی بود تولدی نگرفته بودم اصلا پدر مادرم خودشون دوس داشتن برام کادو اوردن منم تدارک د ...

اخه شب یلدا زنگ زد گفت میخایم بیایم خونه تو بر یلدا

منم گفتم اخه زن عمو همه بچه ها جمع میشن خونه مادر شوهرم

طبقه پایین

اخه من چطوری میتونم نرم 

اخه بخدا داستان ناراحتی پیش میاد

همه خونه مادرشوهر من منم زن عموم خونه ما زشته اصن

گفتم واقعیت ما خونه مادرشوهرمیم همه دعوتیم

حالا میگه یلدا نذاشتی بیایم تولدتم دعوت نکردی لابد ما ایراد داریم خونت را نمیدی:/

صبر
اخه شب یلدا زنگ زد گفت میخایم بیایم خونه تو بر یلدا منم گفتم اخه زن عمو همه بچه ها جمع میشن خونه ما ...

حالا خودت زنگ بزن دعوتشون کن حالا یا برا عصر نشینی یا برا شام ک دیگه دست از سرت بردارن هم اینکه رسم اینجوری یکی قرار بوده بیاد خونت موقعیت نداشتی وظیفته دوباره زنگ بزنی دعوت کنی

حالا خودت زنگ بزن دعوتشون کن حالا یا برا عصر نشینی یا برا شام ک دیگه دست از سرت بردارن هم اینکه رسم ...

فردا یلدا زنگ زدم گفت اسنپ۲۰۰ت بر چی بیام ۲۰۰بدم بیام ۲۰۰بپم برم

این دنبال اینه ی نفر التماسش کنه

خدا شاهده مسافرت میرم باشوهرم زنگ یرنه پر رو پررو میکه دختر من تنها تو خونس اینم میلردین پولشو میدادم😐😐😐😐😐😐

صبر
فردا یلدا زنگ زدم گفت اسنپ۲۰۰ت بر چی بیام ۲۰۰بدم بیام ۲۰۰بپم برم این دنبال اینه ی نفر التماسش کنه ...

😐😐😐😐دیگه واقعا حرفی ندارم من ببخشید ولی دیوونس فکر کنم😂😐میخواس بگی نکنه پول اسنپم من باید حساب کنم؟ 

😐😐😐😐دیگه واقعا حرفی ندارم من ببخشید ولی دیوونس فکر کنم😂😐میخواس بگی نکنه پول اسنپم من باید حساب ...

ببین مثلا تولد دخترش تیر ماهه

ما عید میریم خونش خب دوره دیگه 

زود میره کیک میخره میگه دخترم سوپرایزززز تولد

براش تولد میگیره کادو جم کنه☹️داماد عموم اون سری زفته خونه اینا اینم دوباره تا مهمون دیده فوری کیک خریده

داماد عمومم ناراحت شده بود گفته بود ی شام داد زود پولشو‌جم کرد

خب زشته پاگشا بری پول بدی☹️ 

صبر