2777
2789
عنوان

حدس پوست شیر

1490 بازدید | 96 پست

تاپیکش قفل شد بیاین اینجا ادامه حرفاتونو بزنین 😂

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بود چی شد

حدس برا فیلمه بود دعوا شد

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

جدیدش اومد این هفته؟ عصبی شدم از دستشون چرا به پلیس نگفتن😐😤

ببین خدا چندتا دوست داره:)                               دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند!                بگذار حق با آنان باشد                                              اگر این چیزیست که به آن نیازمندند                            خودت را به کوته فکری آنان گره نزن،                                        این سلامت روانت را از تو می گیرد...
من دارم میبینم فصل اول تموم شد ساحل زندست؟ اگه زنده باشه خییلی چرته

آره زندس 

آخه مگه دی ان  رو بررسی نکردن گفتن مال ساحله ینی چی؟

حدس برا فیلمه بود دعوا شد

😂😂😂 طفلیا

ببین خدا چندتا دوست داره:)                               دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند!                بگذار حق با آنان باشد                                              اگر این چیزیست که به آن نیازمندند                            خودت را به کوته فکری آنان گره نزن،                                        این سلامت روانت را از تو می گیرد...

پلیسا چرا رضا رو تحت نظر نگرفتن که به نعیم برسن که اینهمه فاجعه ببار نیاد 

پلیسا چرا رضا رو تحت نظر نگرفتن که به نعیم برسن که اینهمه فاجعه ببار نیاد 

اینم جای دیگه ی مسخره ی فیلمه بعدش اونجاشم خیلی مسخرست مامان ساحل بعد چند سال کار و زندگی با یه مرد پولدار دو میلیون نداشت و از دوستش قرض کرد