2777
2789
عنوان

دیروز تولدم بود …

94 بازدید | 9 پست

سلام خوبید شبتون بخیز

من دیروز تولدم بود مامان وبابام شام قرار بود بیان منم زنگ زدم مادرشوهرم گفتم توم بیا تنها نمون

خلاصه به کسی نگفتم 

خب نخواستم کسی کادو بیاره شاید کسی دوست نداشته باشه ومنم‌توقع ندارم اصلا

بر همین به خواهرشوهرامو برادرشوهرام  نگفتم

حالا زن عموم امروز با مامانم صحبت کرده که دیشب به خونه زنگ میزدم جواب ندادی مامانم گفته بر تولد لیلی رفته بودیم خونشون 

اونم با من قهر کرده به مامانم گفته وا مارم دعوت میکرد مگه چمونه

مامانم هی کفته بابا تورو دعوت مبکرد نمیگفتن زن عنوت از قزوین اومده خواهرشوهرت از سرکوچه نیومده

گفت اره حرفت حقه ولی من قهرم ک دعوت نکرده

به منم زنگ زد منم متقاعدش کردم اخر سر گف ن تو خجالت مارو میکشی….(نرود میخ اهنی در سنگ) 

❌❌توروخدا توروخدااااااا آدم رو مخ نباشید خیلی اذیت کننده س _بیشعور نباشیم (دور از جون خیلیاتون)

توقع بیخودی نداشته باشیم از هم

باعث آزار هم نباشیم❌❌

صبر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تولدت مبارک اسی🌺🌺

زن عموتم توقع بی جا داره🤦🏻‍♀️ اگه دعوتش میکردی و خواهرشوهرا و برادرشوهراتو نه کلی دلخوری پیش میومد. اگه میخواستی همه رو دعوت کنی باید کلی خرج و زحمت میکشیدی

ولش کن ادما این روزا برا چیزای کم اهمیت ناراحت میشن مهم‌نی🚶‍♀️

کاربریم‌جدیده اما همیشه تو نی نی سایت موضوعات رو میخوندم ولی چون‌ حساب نداشتم نمیتونسم نظر بدم😩گفتم‌که اگه براتون جای سواله توضیح داده باشم. 

بعضیاتوقع دارن هرجاهرخبری هست باشن وااا خب شایددوست ندارن باشی والاااا

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 
تولدت مبارک اسی🌺🌺 زن عموتم توقع بی جا داره🤦🏻‍♀️ اگه دعوتش میکردی و خواهرشوهرا و برادرشوهراتو نه ...

دورت بگردم گلم

اره بابا گفتم یه شام چن نفره دورهم باشیم دهنشونو شیرین کنن وگرنه دنبال کادو بازی نبودم

دقیقااااا حرفت حقه

صبر