2777
2789

چ کارایی میکنن 

چطوری بازی میکنین باهاشون 

اسم وسایلارو  بلدن  مثلا ماشین  بگین. نکاه کنه. توپ بگین بشناسه نگاه کنه. بگین کلاه بدونه کلاه چیه 

راه میرن 

چیا میگن 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 

بچه من ۱۳ماهشه سینه خیز کم‌میرفت...چهار دست و پا نرفت با روروئک عادت کرده بود الانم دوس داره یه دستشو بگیرم راه بره...هنوز راه نیوفتاده...

کم شنوا هستش کلاس میبرمش با تمرین و اموزش'ماما بابا دد نه نه میگه...

بگم بای بای کن سرسری کن دست بزن پات کو دستت کو اینا رو فعلا

شما چطور

بعد از من هیچ‌کس تکرار من نخواهد شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکسالشع.فقط توپ دادا و ماما میمی بشین و بخوابو یه وسیله اشاره کنم میره .بابای دد رفتنو به به خوردن و ...

خداروشکر همین ک معنی شو میفهمه خوبه 

یکسالشع.فقط توپ دادا و ماما میمی بشین و بخوابو یه وسیله اشاره کنم میره .بابای دد رفتنو به به خوردن و ...

راه میره؟؟؟مثلا بگین نی نی کو یا بابا کو مامان کو...اینا رو میفهمه؟؟

بچه من ۱۳ماهشه سینه خیز کم‌میرفت...چهار دست و پا نرفت با روروئک عادت کرده بود الانم دوس داره یه دستش ...

عزیزم عالیه 

نگران راه رفتن نباش بچه دختر خالم. یکسالشه   تازگیا  چهار دستو پا رفت بچه خودمم  &nbs ...

بچه منم‌میگم‌بابا کو مامان کو اصلا توجه نمیکنه نمیدونم حالا ارتباط ب کم‌شنواییش داره یا چی...

ولی خواهرم یه تتو داره بگم‌تتو خاله کو زود نشونش میده اما بعضی چیزام اصلا واکنش نداره...

بچه داری علاوه بر شیرینی هزار تا دل نگرانیم داره درکت میکنم خودم بچم‌راه نمیره یا یه چیزایی رو درک نمیکنه نگران میشم

بچه منم‌میگم‌بابا کو مامان کو اصلا توجه نمیکنه نمیدونم حالا ارتباط ب کم‌شنواییش داره یا چی... ولی خ ...

حوصله حواب ندارن.هنوز  نمیشناسن به اسم.مثلن بگن کنترل بیار باید اشاره کنم.بچه هایه من که زمین تا اسمون فرقشونه.نگران نباش عزیزم.پسرم۱۶ ماه راه افتادو سه سالگی حرف زد.

یاد گرفته هرچی دم دستشه پرت میکنه نمیدونم چجوری این عادتو از سرش بندازم 

بخاطر سنشه عزیزم 

یاد گرفته هرچی دم دستشه پرت میکنه نمیدونم چجوری این عادتو از سرش بندازم 

عه بچه منم اینطور بود .خوششون میاد از صدا پرت کردن.بهش بگو نه و قاطع باش.کم کم یاد میگیره نه یعنی چی

بچتون شنواییش خوبه؟؟؟

مثلا ماهایی ک بچمون کم‌شنواس باید بهش اموزش بدیم مثلا توپ‌بازی کنیم روزا باهاش مدام بگیم این توپه توپ زرده توپ کو...توپ‌رو شوت کن...یا پا رو نشونش بدیم‌بگیم پات کو چندهفته طول میکشه تا یاد بگیرن...شما هم چند روز تمرین کن باهاش بازی کن مثلا ب عروسکش بگو این نی نی هست موهای نی نی رو شونه کن نی نی رو ناز کن بعد از چند روز عروسکو بذار بین اسباب بازیا جوری ک تو چشمش هم باشه بگو نی نی کو...ببین نشونت میده یا نه