2777
2789
عنوان

غذایه نونی بگین

213 بازدید | 26 پست

فردا واسه شام درس کنم 

ابگوشت و عدسی و انواع کوکو و تخم مرغ و املت نباشه میرزاقاسمی و یتمیچه و سالاد الویه شوهرم نمیخوره حالا چ هاکی بریزم سرم اخه جز اینا غذا هست؟😣چند شبه همش برنج و ماکارونی میخوریم ی غذا نونی میخوام

گفتم میکشم اونو اگه ترکم کنه🔪انتظارم این بود منو درکم کنه💔من کشتم عشقمو همینجا علام میکنم😈این دیگه چ حکمیه عاشقو عدام میکنن🚔قاضی حکمو نده ی چندتا خواهش دارم🙏اون خودش بلد نبود رفتنو یادش دادم👣جوونمو ولش کن مادرم گناه داره از همون روز قتل کنج خونه عزاداره👵پس حکم اون چیه قاقله قلب منه💘دفاعیه ندارم این تنها ترین حرف منه💔

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آش شله قلمکار، قیمه ریزه نخودچی، کوفته برنجی، گوشت و لوبیا، فلافل، اسنک، لازانیا، سمبوسه

دستور پختشونو از اینترنت بگیر حوصله ندارم بتایپم

صبورانه در انتظار زمان بمان، هر چیز در زمان خودش اتفاق می افتد، باغبان اگر باغش را غرق آب کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند⏳ خدایا شکرت، متاسفم، لطفا منو ببخش، سپاسگزارم دوستت دارم 💞
کتلت

امشب با برنج خوردیم😐

گفتم میکشم اونو اگه ترکم کنه🔪انتظارم این بود منو درکم کنه💔من کشتم عشقمو همینجا علام میکنم😈این دیگه چ حکمیه عاشقو عدام میکنن🚔قاضی حکمو نده ی چندتا خواهش دارم🙏اون خودش بلد نبود رفتنو یادش دادم👣جوونمو ولش کن مادرم گناه داره از همون روز قتل کنج خونه عزاداره👵پس حکم اون چیه قاقله قلب منه💘دفاعیه ندارم این تنها ترین حرف منه💔

کباب تابه ای .خوراک سوسیس .خوراک مرغ.خوراک سیب زمینی وگوشت چرخکرده 

کشک وبادمجون.اشکنه .رولت گوشت .رولت سیب زمینی وگوشت .

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

عزیزم من تکه های مرغو با پیاز ادویه مرغ 

عصاره الیت روغن زیتون یا روغن معمولی ،زردچوبه فلفل و ماست میزارم چندساعت بمونه بعد با همون ملاتش به غیر پیازا میزارم سرخ بشه و با سیب زمینی سرخ کرده یا گوجه سرخ شده و مخلفات میخوریم خیلی لذیذه

توپک پنیری 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

از پاییز و زمستان تا اول بهار ذائقه مون برنج نیست فقط غذاهای بین الملل

لینک کانال رو میزارم سرچ کنید و به کانال ملحق شید حضوری و غیر حضوری آموزش میدم

اینستا،8سال بودم بخاطر شغل شوهرم نمیرم اینستا تا اجاره ندن

عکس و توضیح گذاشتم تو تاپیک قبل قبلی

لینک رو سرچ کنید و به کانال ملحق شید

آموزشگاه مجازی آشپزی ایجاد کردم آموزش ها شامل...دسر و پیش غذا و میان وعده.غذای اصلی و غذاهای خمیری و غذاهای خیابانی مشهور کشور های جهان و نان های معروف دنیا است هر تابستون کلاس حضوری دارم شهریه میگیرم ولی دو دوره سه ماهه یعنی بین الملل و دوره کشور ایران رو لینک رو بدون گرفتن شهریه به اشتراک گذاشتم اگه دوست داشتید داخل تاپیک هام لینک کانال م هست سرچ کنید و به کانال خودتون ملحق شید تا اعضای آموزشگاه تکمیل نشده و تا دوره شروع نشده..شروع دوره 1401/11/17فقط امسال و فقط پر طرفداران ترین دوره ها برای یکبار رایگان خواهد بود تا از تمام کشور عزیزم ایران به آموزشگاه من ملحق شن و تجربه باور نکردنی و متفاوت و جذاب و هیجان انگیز داشته باشن