2821
2789
عنوان

یاامام رضا

187 بازدید | 15 پست

یا امام رضا به جوادت قسمت میدم همونطوری که امشب تو خوشحال شدی فردا دلمو شادکن وباردارباشم یه بچه سالم به دنیا بیارم تورو به عظمتت قسم خیلی دلم گرفتم برام دعا کنین 

▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم   خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

انشالله عزیزم انشالله که منم باردارباشم وبچه ی سالم به دنیابیارم منم امشب دلم گرفته🥺❤️

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️

عزیزدلمممم🥲🥲🥲منم میخام کنکور رو قبول شم🙃❤️❤️دعام کنین

انشالله ب خواسته و مراد دلت برسی خوش قلب🌹💐

من عاشق موسیقی‌ام اما بعضی از آهنگ‌ها خاطرات دردناکی رو زنده میکنن 𔓘🥀🪽

انگاری حرف دل منوبه امام رضازدی دفعه قبل منوناامیدکردخیلی حالم بدشدکاش اینبارخبرخوش بشنوم وحامله بشم قربووون امام رضابرم سری اول کلی درد دل کردم یه پسرسالم وخوشگل نصیبم کردکاش اینبارم صداموبشنوه ویه بچه دیگه بهم بده خسته شدم ازچشم انتظاری

عزیزم منم دو سه هفته پیش رفتم زیارتشون و همین دعا رو برای خودم کردم ان شالله حاجت هممون برآورده بشه عزیزم اگه باردار بودی صدامون کن

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
الهی امین برای امضای منن دفا ون ممنوت

الهی امام رضا خودش بهمون هدیه کنه 

▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم   خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی 

یا امام رضا حاجت دوستان من در این تاپیک رو بده حاجت منم بده خدایا بحق دردانه امان حسین و امام رضا هممون حاجت روا کن

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792