2777
2789

داشتم اینستا گردی میکردم یهو پیج داداش دوستم اومد جلو دستم...حدود چند روزه پیش بود...پیجش باز بود منم همینطوری داشتم نگا عکساش میکردم یهو دستم خورد یه عکسشو لایک کردم😐💔 لایک رو فورا برداشتم بلاکشم کردم ...امروز دیدم یهو دوستم پیجش نمونده و هیچ جوره راهی ندارم بفهمم بلاکم کرده یا پیجشو برداشته...بعد دیدم داشت پیجشو خصوصی کرد...خااااک تو سر من...آبروم رفتنت الان پیش خودش چ فکری میکنه☹

ولی آخه خیلی احمقانه ست اگه دوستم به خاطر این موضوع بلاکم کرده باشه واقعا

نظر شما چیه؟

ممکنه پیجشو پاک کرده باشه یا بلاکم؟

ما تو دوران دبیرستان با هم بودیم بعدش اون دارو قبول شد و راهمون از هم جدا...یعنی اونقدر صمیمی نیستیم بگم ازش بپرسم و اینا

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو داداشش رو بلاک کردی، اونم تورو بلاک کرده 😁 ایزی و تامام 😇

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 
تو داداشش رو بلاک کردی، اونم تورو بلاک کرده 😁 ایزی و تامام 😇

نگووو...

آخه منکه داداششو اصلا نمیشناسم ...فالوش هم نکردم...یعنی اینقدر این موضوع مهمه؟

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
آگه شما بشناسهم بد میشه درمن آگه یهو زمانی برسه چرا اینکار کردی بگویم دستم خورد

چون من داداششو نمیشناسم...دوس نداشتم ای دیمو ببینه...و فکر بدی کنه...لعنت ب فضولیییی

نگووو... آخه منکه داداششو اصلا نمیشناسم ...فالوش هم نکردم...یعنی اینقدر این موضوع مهمه؟

اره ما رو داداشمون تعصب داریم 😁

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"...