drnaji مدیر استارتر عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 733 عنوان خرید طلا 70 بازدید | 3 پست بنظرتون الان که طلا شده گرمی ۲میلیون و ۱۰۰ هزار بازم طلا بخره آدم سوده کرده یا ضرر ؟ بالا بازم میره یانه؟ 1401/11/12 | 22:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fandogh_jame عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 11777 بلند مدت قطعا سوده ولی اگه میخوای بخری و زود بفروشی نه چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
drnaji مدیر استارتر عضویت: 1398/11/09 تعداد پست: 733 بلند مدت قطعا سوده ولی اگه میخوای بخری و زود بفروشی نه نه مادرم اهل فروش نیس ولی خب گفتم اگه بیاد پایین تربخریم کمتر اجرت ساخت و ... بده
fandogh_jame عضویت: 1400/01/04 تعداد پست: 11777 نه مادرم اهل فروش نیس ولی خب گفتم اگه بیاد پایین تربخریم کمتر اجرت ساخت و ... بده منم واسه مامانم هفته قبل خریدم، یکم پول داشت گفتم بده طلا ک خرج نشه. حساب کتاب نداره فعلا ک تقریبا ثابته چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜