خیلی دوس دارم کمک کنم بخدا انقد گریه کردم براشون بیچاره ها تو این سرما چیکار میکنن، کاری از دستم بر نمیاد خودم یه هزاری ندارم، شوهرم خسیسه از لحاظ مالی بد نیستیم ولی وقتی بهش گفتم گفت به من چه خیلی بی رحمه ازش متنفرم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
کاشکی میشد بیان تهران کاشکی میشد کاری کنیم حداقل تو سرما نباشن بمیرم من
خیلی دلم کبابه براشون،یه فیلمی دیدم یه بچه کوچولو از سرما کاملا داشت پاهاش میلرزید،اصن کل روحیم ریخت بهم😭😭😭
نه تو می مانی،نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم خواهد رفت آن چنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...
دوستام رفته بودن میگفتن نمیان میگند زندگیمونو کجا ول کنیم من داشتم به کمپوت فکر میکردم که بفرستیم
چی بگم من همین کارو میتونستم انجام بدم که با شوهرم زنگ زدم اون شماره حساب رو فرستاد فقط همین از دستم برمباد دو روز زودتر میدونستم بهتون مبگفتم اونا رفتن