2777
2789
عنوان

دانشجوی پزشکیم و عاشق شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2931 بازدید | 29 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توروخدا تا درست تموم نشده این فکرارو بزار کنار.. نامزد منم پزشکیه سال دیگه درسش تموم خودمم کادر درمانم..چون درسش تموم نشده و نرفته سرکار همینطور تو هوا باید بمونیم و واقعا سخته.. چون همش یسری مسائل پیش میاد..

احساس عاشقی الانت ممکنه دیگه هرگز تکرار نشه.. اما عقلانی ترین کار صبر توی مقوله ازدواج هس واسه شما. اما گفتم (گاهی اوقات حسرت تکرار یک لحظه دیوانه کننده ترین حس دنیاست)

حال راباید فهمید،، پرسیدن راهمه بلدن👍
اونجا نوشتم بیشترین پول رو داشته باشم به دلم نمیچسبه ببخشید غلط تایپی داره

مگه دوست داشتن تو فقیری با پولداری فرق میکنه یعنی شما وقتی پولدار شدین دیگه ایشون رو دوست ندارین پس نمیشه اسمش رو عشق گذاشت 

مگه دوست داشتن تو فقیری با پولداری فرق میکنه یعنی شما وقتی پولدار شدین دیگه ایشون رو دوست ندارین پس ...

گفتم 

اگه بیشترین پول رو داشته باشم یه زمانی

و این شخص تو زندگیم نباشه

من دگ اون زندگی به دلم نیس

منظورم این بود😊

ایشون محترمانه مشورت خواسته چرا یه عده دارید مسخره بازی درمیارید؟ 

به نظرم باهاش مطرح کنید یا از طریق یه واسطه اما قبلش تحقیق کنید کسی تو زندگیش نباشه 

خیلی هم محو جذابیت یه دختر نشین برای دوران آشنایی وقت بذارین چون عشق عقل رو خاموش میکنه چشمو کور می‌کنه که واقعیت ها رو نبینید

ان شاالله خوشبخت و عاقبت به خیر بشید