پزشکی سندرومی داریم به نام سندروم قلب شکسته که موجب سکته قلبی میشه!ض این تفاوت که در سکته قلبی شریان کرونری قلب مسدود میشه اما در این سندروم بدون هیچ مسدودیت رگ, فقط با افزایش غلظت هورمون آدرنالین درخون بطن چپ قلب ضعیف میشه و درنهایت مرگ!به همین راحتی. مراقب قلب های همدیگه باشیم:)دوست عزیزم اگر سوالی راجب کنکور داری خوشحال میشم کمکت کنم . فقط لطفا نیا بگو من انگیزه درس خوندن ندارم چیکارکنم😂من نمیتونم بهت انگیزه تزریق کنم!
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اونهایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدمها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...
زندگی کردن تو دنیا بدون داشتن آگاهی مثل پرسه زدن تو کتابخونه بدون لمس کتاب هاست :)))) گیر کردم بین جنگ ازلی قلب و مغزم <<<<<< ? کساییی ک تاریخ رو فراموش میکنند محکوم ب تکرار اون خواهند شد://// تاپیک های اولبرا من نیس*****کاربری برای دونفره :))))
برای مو روغن کوچک خیلی خوبه رشد مو رو چن برابر میکنه
زندگی کردن تو دنیا بدون داشتن آگاهی مثل پرسه زدن تو کتابخونه بدون لمس کتاب هاست :)))) گیر کردم بین جنگ ازلی قلب و مغزم <<<<<< ? کساییی ک تاریخ رو فراموش میکنند محکوم ب تکرار اون خواهند شد://// تاپیک های اولبرا من نیس*****کاربری برای دونفره :))))
اگه بزنن کف منظورتون برای رویش یا بلند شدن مو؟ چه مدت باید بزنن؟
آره باید بزنن کف و ساقه مو باهاش ماساژ بدن کلا مو هارو
یه ماه اینا بزن ببین چقدر تاثیر داشته
در کل ضرر نداره مثل ماسک مو میمونه میتونی همیشه ازش استفاده کنی میتونی ب مژه ام بزنی خیلی خوبه برا رشد مو