2777
2789

ظرفیتم ته کشیده فقط دلم میخاددادوبیدادکنم خودموتخلیه کنم،،نمیدونم چه حکمتیه خدا منو بی کس خاسته،،خونه خواهرم که نمیتونم برم بادوتا بچه اونم مشکلاته خودشوداره خونه داداشم که به هیچ وجه نمیتونم نه پدری نه مادری نه پولی خدایا من چیکارکنم لااقل آرومم کن همه راهها روبروم بستی آخه من چیکارکردم مگه مستحق اینهمه عذابم،حتی نمیتونم گریه کنم فقط ضربانه قلبم نفسم تند شده😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما که چاره ای جز ادامه زندگی نداری پس، بیشتر خودتو اذیت نکن، هی بشینی فکر کنی بگی من بدبختم وفلان. خودت سرگرم کن سعی کن کارهایی بکنی که حالت خوب میشه. بخدا همه زندگیا مشگل دارن حالا یا یه پله بالاتر یا پایین تر. با خدا آشتی کن و توکل ازش بخواه بهت صبر وارامش بده خواهرم

🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 🌷
شما که چاره ای جز ادامه زندگی نداری پس، بیشتر خودتو اذیت نکن، هی بشینی فکر کنی بگی من بدبختم وفلان. ...

بله عزیزم درسته چاره ای ندارم کاری ازدستم برنمیادولی خب سنگ نیستم که نمیتونم بی تفاوت باشم غصه میخورم،باخدا قهرنیستم میدونم هواموداره😔

بله عزیزم درسته چاره ای ندارم کاری ازدستم برنمیادولی خب سنگ نیستم که نمیتونم بی تفاوت باشم غصه میخور ...

خودم این روزا رو به نحوی گذروندم. نمیشه که غصه نخورد ولی تا میتونی نخور. چون بازم خودت پس فردا داغون ومریض میشی. انشالله که درست میشه. اگر من به گذشته برمیگشتم دیگه اینقدر خودم و ازار نمیدادم. که الانمم داغون ومریض از دست بدم. انشالله همه چی تغییر کنه زندگی بر وفق مرادت بشه خواهرم به امید خدا

🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 🌷