2777
2789
عنوان

ی لحظه بیاین ب ی ادم تنها کمک کنین

79 بازدید | 9 پست

بچه ها من خیلی تنهام ی رفیق صیمیمی دارم‌ک چ عرض کنم صدمو براش گذاشتم ۰ برام نذاشته هروقت میخاست بره جایی طاقتش نگرفت سریع حاضر میشدم باهاش میرفتم مهمونی جایی دعوت بودم خودم بش پیام میدادم ازلباسام میخای بهت قرض بدم چیزی نمیخای پولی کم نداری اما من سال ب سال ی اتفاق‌مهم میفتاد دوس داشتم برم جایی هرسری منو سرکار گذاشت مثلا ازاول هفته بهش میگفتم فلانی اخر هفته بریم فلانجا فلامیو ببینم دوس دارم‌میگف اره بریم ای خیلی خوش میگذره دقیقا ی روز قبلش کنسل میکرد این اتفاق همین الانم افتاد باز از اول هفته ذوق و شوق داشتم خودش میدونست چقدر خوشحالم الان زنگ زده فلانی نمیتونم بیام ناراحت ک نشدی نمیدونم چی هرسری همینطوری گولم میده میزاره اخر هفته سر بره دیگه‌میدونه نمیتونم برم دوباره پیام میده ن بخدا توشرایطمو درک نمیکنی و ما رفیقیم و ماخاهریم و باز من گول میخورم اما الان واقعا ناراحتم تنها دوستی هم هست ک دارم بنظرتون چیکار کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه چیز میگم بدون دوستا فقط همو واسه تفریح و خوشگذرونی میخان اصن از دوست انتظار نداشته باش تو سختی ها مشکلات کمکت کنه یا پشتت باشه دوستا فقط میخان ۴ نفر دورشون باشه تنها نباشن این دوستت هم همینه من خودم فقط ۱۵ سالمه واقعا از هر چی دوسته زده شدم . 

به نظرم خیلی بهش رو دادی اینجوری شده تو این همه هواشو داری اون اینجوری میکنه من جای تو بودم حاضر بودم تنها بودم ولی همچین دوستی نداشتم که انقدر ضایع داره نشون میده فقط واسه مهمونی یا اینکه تنها نباشه ادمو میخواد 

یه چیز میگم بدون دوستا فقط همو واسه تفریح و خوشگذرونی میخان اصن از دوست انتظار نداشته باش تو سختی ها ...

حق باتو واقعا آره درسته عیب نداره دبگه هیچ کاری واسش انجام نمیدم

تنهایی صد شرف داره ب اینجور رفیقی داشتن ...

عزیزم منم مثل شما بودم خیلی پشیمونم بخدا تو خوابگاه انگار نقش مادر رو داشتم برای دوستام 

ازهر نظر بهشون خوبی کردم اما دربدترین شرایط روحیم هیچکس بهم رحم نکرد 

برو مسجد ...پارک ...تواجتماع باش اونجا دوست پیدا میکنی 

اهای اونی که الکی گزارشم زدی وتعلیق شدم منم همه چیو برای نی نی یار گفتم وبراشون همه جیز برملا شد  تعلیقیت نوش جان ‌....واگذارت کردم بخدا ..۲۷ تیر ۱۴۰۲ شروع تغییرات پیش ب سوی زندگی شاد وفراموش کردن گذشته واشتباهاتم وکوتاه اومدنام وضعیف بودنم ..هرچی بود وهرچی شد دست من نبود از این ب بعدش که دست خودمه !!...دوست مجازی اره با خودتم ب خودت بیا مگه چند روز زنده ایم؟چندبار قراره متولد بشیم ؟رها کن غم وغصه رو برای شادیات وخودت ارزش قائل باش توارزشت ولیاقتت اینی نیست که هستی تغییر کن !!!گاهی زود دیر میشود !!!