2777
2789
عنوان

راننده اسنپ

683 بازدید | 26 پست

اقا من اسنپ گرفتم پسر اسنپیه یه مرد جوون بود منم دختر کم سن و سالم بعد اول گفت با اهنگ و اینا مشکل ندارین گفتم نه 

بعد گفت ببخشید چرا عصرا مدارس دبیرستان باز هستن بعد خیلی کوتاه جوابشو دادم بعد گفت می شه بدونم شما کجا بودین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد گفتم مدرسه بعد من اصلا با شوخی و اینا جوابشو ندادم خیلی جدی 

بعد گفت رشتتون چیه گفتم تجربی 

بعد شروع کرد و گفت که ارع من روانشناسی خوندم و ول کردم و هزار تا چیزی گف بعد گفت که تور کویر دارم و دخترا رو هم می برمو دخترامون مهربوننو بردمشون بیرونو بعد یه جوری هم گفت تو هم اگه دوست داری ببرمتو اینا بعد من اصلا جوابشو ندادم و اینا خود شیفته نیستما 

ولی به نظرتون از حرفاش قصد خاصی داشت؟

بعد گفتم مدرسه بعد من اصلا با شوخی و اینا جوابشو ندادم خیلی جدی  بعد گفت رشتتون چیه گفتم تجربی ...

سلام داره مختو میزنه به اسنپ گذارش بزن تا جریمش کنن و دیگه سوار ماشین اون نشو و نمیدونم شاید نحوه پوششت مناسب نبود که جز رات داده این حرفارو بزنه.

باید میگفتی به شما ربطی نداره وظیفتون انحام بدین.

ته این مخ زدنا هم نود درصد رابطه جنسی هست روک خلاصه مفید.تمام 

ببین خیلی خیلی چیزی گفت بعد من یادم نیس  چهرشم امروزی بود خیلیبیی از این پسر فشن دماغ عملیا بو ...

با پا میزدی تو دماغش یادش بره سوال پرسیدن 

خوابم میااااد خوابم میاد خوابم میاااااااد😐
بعد گفتم مدرسه بعد من اصلا با شوخی و اینا جوابشو ندادم خیلی جدی  بعد گفت رشتتون چیه گفتم تجربی ...

آره قاچاق اعضای بدن داره 😂

سلام داره مختو میزنه به اسنپ گذارش بزن تا جریمش کنن و دیگه سوار ماشین اون نشو و نمیدونم شاید نحوه پو ...

لباس مدرسه تنم بود به خدا اونم بلنده تا پایین زانومه 

از ماشینش پیاده شدم 

مگه من گفتم می خوام باش دوست بشم که می گی تهش اینحوریه 

من فقط خودم حس کردم این یکم فرق داره اومدم اینجا ببینم شمام هم نظرین یا نه 

یا داره مشتری جذب میکنه واسه توری که میگه یا شایدم داشته گولت میزده به هر حال هر چی که بوده سعی کن به حرفاشون اهمیت ندی و جدی نگیری

توی بازی زندگی وسط همه مشکلات یاد گرفتم که:😍شیطان همه تلاششو میکنه تا آدمو از خدا خسته کنه و خدا همه تلاشش رو میکنه تا بهتر از اونی که آدم فکر می کنه ولو کمی دیرتر بهش بده😍😍😍😊اونی که این وسط از بازی صبر خسته بشه خدا و ایمانشو به شیطان باخته😣 و اونی که از حکمت خداوند در برابر شیطان دفاع کنه و زیر بار حرف شیطان نره پیش خدا عزیزتره و به جز خواسته ای که شاید بهترش برآورده شده ایمانشم داره و شرمنده ی مهربونترین عالم نیست.😍😍💓💓🌹سعی کن تو برنده این میدان باشی نه مثل کسایی که همه چیزشونو به خاطر صبور نبودنشون باختن.❤ خدا بخیل نیست.خودتو بخاطر درک نکردن حکمت خدا یتیم نکن. آدم از خدا یتیم بشه بد دردیه😔😔😔
آره قاچاق اعضای بدن داره 😂

زود رسیدیم خونمون اگه نه همه خیلی بیشتر سوال می کرد 

اره یه جا رو اشتباه رفت بعد گفتم خاک بر سرم داره می ره بکشتم بعد گفت حواسم نبوده ببخشید

یا داره مشتری جذب میکنه واسه توری که میگه یا شایدم داشته گولت میزده به هر حال هر چی که بوده سعی کن ب ...

اصلا اسم تورشم نگفت 

گفت دو هفته پیشم برام تولد گرفتن دخترا 

بعد تازع اینم گفت گفت که همه رفیقن رل نیستن 

زود رسیدیم خونمون اگه نه همه خیلی بیشتر سوال می کرد  اره یه جا رو اشتباه رفت بعد گفتم خاک ب ...

😂 خداروشکر رسیدی ولی گزارش بزن