2777
2789

غذاهای مجلسی تر و سنگین 

برای پذیرایی سینی مزه / چندنوع شیرینی تر و رولت با کاپوچینو / میوه خشک و میوه های فصل /آجیل و ...

پیش غذا : سوپ شیر / سوپ خامه و تره فرنگی / سوپ جو / سوپ ورمیشل و ذرت از بین اینا انتخاب کن ، کشک بادمجون ، بادمجون شکم پر ،خوراک قفقازی از بین اینا هم انتخاب کن 

غذای مدرن هم سر سفره باشه مثل پیراشکی گوشت ، رولت گوشت مغزدار ، لازانیا رولی ، جوجه حلزونی ، پاچینی  و میگو سوخاری با سس تارتار و .‌‌.. انتخاب کن / سینی های فینگر فود

برای غذای اصلی ی غذا با مرغ مثل مرغ شکم پر با دورچین سبزیجات و سیب زمینی سرخ کرده و سس مخصوص کنارش + زرشک پلو با تزئین خلال پسته و بادوم

غذا با گوشت میتونی چلو گوشت یا باقالی پلو با گردن یا خوراک زبان گوساله با پیاز کاراملی و سس زعفرانی کنارش به روش پسران کریم درست کنی / کوبیده / خورش خلال / قیمه نثار 

برای دسر اسکوپ بستنی های رنگی / تیرامیسو / شعریه / دسر موزی / کرم کارامل / ژله بستنی یا ژله رنگین کمانی / موس شکلاتی / پودینگ و ... از بین اینا دو نوع انتخاب کن 

مخلفات مثل سالاد اندونزی یا کاهو و ژامبون / سالاد ماکارونی / بورانی بادمجون / چند نوع ترشی و سیرترشی / زیتون / ماست موسیر / دلستر و نوشابه و ...

خوش بگذره 🌸

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی ممنون گلم عالی بود  کامل و جامع خیلی ممن.نم      

عزیزی امیدوارم کمک کننده باشه و ایده بهتون بده ، تزئین غذا و طعم و سازگاریشون با هم از نکات مهم هستش 😉

Star Ancestor🐍🧝🏼‍♀️🌠🪽🫀✨️