2777
2789
عنوان

کمممممممکم کنید

319 بازدید | 22 پست

فکر می کردم بچه ام باید سقط بشه کلی خوراکی خوردم که سقط بشه کلی زعفرون و دارچین و اسپند و تخم گشنیز و اینا رو با مقدار خیلی زیاد خوردم که بچه سقط بشه اما نشد 

یک هفته بعدش رفتم سونو و دیدم که قلبش می زنه

دیروز هم دوباره سونو دادم ضربان قلبش ۱۶۹ بود همه چی تو سونو مرتب بود

خوردن این چیزهایی که خوردن چه تاثیری روی جنین می ذاره

جنینم چی می شه سالم می مونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتربرای چی میخواست سقط کنه

بخاطر تشخیص احمقانه سونو گرافی تشخیصش بارداری خارج رحمی بود و من نامه سونو رو به دکتر نشون دادم و بهم گفت باید بستری بشم تا تو بیمارستان سقط کنم منم چون تا حالا چهار بار سقط داشتم نتونستم فضای بیمارستان رو تحمل کنم گفتم می رم خونه دارو گیاهی می خورم بهم گفت دارو گیاهی برای سقط جنین داخل رحم به کار می یاد نه برای تو ولی چون دید حالم خیلی بده گفت دو روز بهت وقت می دم تو خونه هر کاری خواستی بکن اگر نشد بیا بیمارستان کلی چیز مزخرف خوردم ولی هیچ اتفاقی نیوفتاد رفتم بیمارستان دوباره فرستادم سونو اینبار چهارتا ساک بارداری دید که فقط یکیش قلب داشت و همه چیز درست بود

سلام عزیز دلم!

حتما در مورد این موضوع با یک دکتر حاذق و با مهارت مشورت کنید. (دکتر خودتان در صورتی که دکتر خوبی هستند). 

ما شرایط جسمانی شما را نمی‌دانیم و نمی‌تونیم نظر بدهیم. دکتر باید از شما شرح حال بگیرند، معاینه کنند.

برای همین حتما در اسرع وقت به دکتر مراجعه کنید و برای ایشان توضیح بدهید.

الهی فرزندی سالم و صالح به دنیا بیاوری، شاد و سلامت باشی گلم!🌹

زیباترین چیزهای دنیا رو نمیشه دید یا لمس کرد، اون‌ها رو میشه با قلب حس کرد 🕊️

سلام عزیز دلم! حتما در مورد این موضوع با یک دکتر حاذق و با مهارت مشورت کنید(دکتر خودتان در صورتی که ...

به دکترم گفتم گفت فعلا همه چی مرتبه پیش بریم ببینیم چی می شه ولی خب من نگرانم

ببخشید که قضاوتت کردم. من ی خانمی رو میشناسم که دو تا بچه اولشو گفتن قلب ندارد و دکتر دارو داد سقطشون کردن . سر سومی مادرش نذاشت گفت بذار بچه خودش سقط بشه. خلاصه چند هفته گذشت بچه سقط نشد رفت ی سونو دیگه دیدن بچه قلب داره و همه چی خوبه. الان بچه کلاس چهارمه. 

ان شاءالله سالم یک انسان خدا کنه برات خوب باشه وسر پناه

❤لاتنس  ذکرالله❤ یاد خدا را فراموش نکن، روا بود که گریبان زهجر پاره کنم ، دلم هوای تو کرده بگو چه چاره کنم😭 یاصاحب الزمان
ببخشید که قضاوتت کردم. من ی خانمی رو میشناسم که دو تا بچه اولشو گفتن قلب ندارد و دکتر دارو داد سقطشو ...

بچه ام قلب داره دفعه پیش‌سونو کرد گفت قلب داره اما صدای قلبش رو نشنیدم امروز رفتم سونو صدای قلبش پیچید تو اتاق من تو اوج خوشبختی بودم ولی یهو یاد داروهایی که خوردم افتادم ترسیدم چیزیش نمی شه؟ من با همه وجودم می خوامش با تموم قلبم منتظرم و شاکر خدا هستم بابت داشتنش تا آخر زندگیم

به دکترم گفتم گفت فعلا همه چی مرتبه پیش بریم ببینیم چی می شه ولی خب من نگرانم

توکلت به خداوند باشه گلم! از خداوند بخواه که فرزندی سالم به دنیا بیاری و سلامت باشی!

این مدت هم بیشتر به خودت اهمیت بده و مواظب خودت باش.

ان‌شاءالله سالم به دنیا بیاد و در آینده فرزند خوبی برای شما باشه🌹

دعا گوی شما هستم!

زیباترین چیزهای دنیا رو نمیشه دید یا لمس کرد، اون‌ها رو میشه با قلب حس کرد 🕊️