سروا17 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 2229 عنوان حوصلم!🤍 50 بازدید | 8 پست چرا من انقد حوصلم سر میره واقعاشما اینجور موقعها چیکار میکنین🤕 عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍 خواهانِ برابری، صلح و امینت... •🇮🇷• 1401/11/12 | 18:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rahiraha عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 3807 والا اینقدر کار دارم ب حوصله سر رفتن نمیرسه . گاهی بتونم میام اینجا ببینم چ خبره در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...
سروا17 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 2229 والا اینقدر کار دارم ب حوصله سر رفتن نمیرسه . گاهی بتونم میام اینجا ببینم چ خبره منم باید درس بخونم ولی اصلا نمیتونم برم سمت کتابامفقط نیم ساعت خوندم😐 عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍 خواهانِ برابری، صلح و امینت... •🇮🇷•
rahiraha عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 3807 منم باید درس بخونم ولی اصلا نمیتونم برم سمت کتابام فقط نیم ساعت خوندم😐 عه چدا ؟فک کن ساعت کار من تازه ۸ الی ۱۹ هست بعد میام زود زود شام درست میکنم .ظرف میشورم 😄😄 تازگیا میخوان درسمم ادامه بدم در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...
سروا17 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 2229 عه چدا ؟فک کن ساعت کار من تازه ۸ الی ۱۹ هست بعد میام زود زود شام درست میکنم .ظرف میشورم 😄😄 تازگیا ... چه خوب باز برا شما کلی کار هست تو زندگیهمین ک شاغلینو تو خونهنیستین خیلی خوبه عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍 خواهانِ برابری، صلح و امینت... •🇮🇷•
rahiraha عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 3807 چه خوب باز برا شما کلی کار هست تو زندگی همین ک شاغلینو تو خونهنیستین خیلی خوبه اره خدایی واقعا زنی نیستم بتونم تو خونه بمونم. البته خیلی ساله کار میکنم عادت کردم .شوهرم بهم میکه تراکتور در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...
سروا17 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 2229 اره خدایی واقعا زنی نیستم بتونم تو خونه بمونم. البته خیلی ساله کار میکنم عادت کردم .شوهرم بهم ... اره منم دوس دارم دراینده حتماحتما شاغل بشمدور از جون عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍 خواهانِ برابری، صلح و امینت... •🇮🇷•
rahiraha عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 3807 اره منم دوس دارم دراینده حتماحتما شاغل بشم دور از جون انشانه بهترین شغل رو داشته باشی در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...
سروا17 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 2229 انشانه بهترین شغل رو داشته باشی ممنونم🤍انشالله شما هم موفق باشین عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍 خواهانِ برابری، صلح و امینت... •🇮🇷•