2777
2789
عنوان

اقدام بارداری

340 بازدید | 42 پست

سلام بچه ها من سه ماهه اقدام کردم ولی باردار نشدم بنظرتون باید چیکار کنم نه خودم نه همسرم مشکلی نداریم چهار ماهی میشه ازدواج کردیم و لچه دوست داریم یه راهکاری میگید و 18سالمه البته چند روز پریودم تموم شده احساس میکنم تو رحم خون هست بعد از رابطه خون ابه میاد دوروزه کسی چیزی میدونه لژفا بگه ممنونم❤

مامان کوچولو🤰🏻

عزیزم برو دکتر و سونوها و ازمایش های لازم رو بده و بعد اقدام کن

ضمن اینکه برای ی زوج نرمال 

هر ماه احتمال ۲۵ درصد بارداری هست

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زمان میبره عزیزم

تا ۱ سال حتی

اما کاش یکم بیشتر صبر میکردید برا بچه دار شدن

دوست داشتن بچه با مسیولیتش خیلی فرق داره

اول باید ثبات زندگی برقرار بشه 

بازم خودتون صلاح میدونید 

زمان میبره عزیزم تا ۱ سال حتی اما کاش یکم بیشتر صبر میکردید برا بچه دار شدن دوست داشتن بچه با مسی ...

اخه ما حدود دو سال بود عقد کرذه بودیم قبل ازدواج رابطه داشتیم دوست داریم بچه دار بشیم و راجب مسولیت نکهداری تغییر زندگی بعد اومدن بچه مژلب زیاد خوندیم قبول کردیم

مامان کوچولو🤰🏻
عزیزم برو دکتر و سونوها و ازمایش های لازم رو بده و بعد اقدام کن ضمن اینکه برای ی زوج نرمال  ه ...

عزیز من حدود ۲۰ روز از موعد پریم میگذرا چندبار تو روزای متعدد تست زدم منفی بود درد پریودم دارم اما مداوم نه یکم در هرروز بعد استرسم خیلی زیاد شده چون عقدم و سابقه اینهمه تاخیر نداشتم بنظرت چیکار کنم چنددرصد به تستها اعتماده

نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
زوده ،زمان میبره ،سونو اینا دادی؟وقتی خون میاد ازت دیگه رابطه نداشته باش عفونت میگیری خب

نه سونو ندادم خون ابس صورتی کمرنگ همراه اضافه منی میاد بیرون با اینکه چهار روز پریودم تموم شده درد پریودی دارم احساس میکنم میخاد از رحمم مثل پری خون بیاد همش

مامان کوچولو🤰🏻
عزیز من حدود ۲۰ روز از موعد پریم میگذرا چندبار تو روزای متعدد تست زدم منفی بود درد پریودم دارم اما م ...

نمیشه صد در صد گفت درسته ولی میخای یه ازمایش خون بده

مامان کوچولو🤰🏻