2777
2789
عنوان

عکس مبل

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 39 پست
جلو مبلیش هم مدل سپیدار هست  ۲۴۰۰ چقدر گفته؟

۴تومان.وای چه گرون میگه پس این مغازه  

طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام  .خدا جون بی نهایت می‌پرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند ‌.برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فداتشم عزیزم رنگش خیلی خوبه ولی گرون بهت گفته  واسه مدلشم بیشتر بگرد قشنگ تر از این با قیمت به ...

مدل قشنگ داری بفرستی گلم واسم.بعدشم با رنگ وسایل خونم هم همخونی داشته باشه.چون گفت سفارش هم قبول می‌کنه و بهم گفت ۲سال ضمانت داره و همینکه گفت مثلا تک نفره هارو میتونم رنگ دیگه انتخاب کنم

طرفدارصلح.عاشق آرامش.دوستدار همسرم و فدایی بچه هام  .خدا جون بی نهایت می‌پرستمت چون معجزه هاتو زیاد تو زندگیم دیدم .حالا امروزی ها بهش میگن کارما ولی من میگم قدرت خداوند ‌.برای عاقبت بخیری خودم و بچه هام صلوات بفرستید لطفاً  
رنگش خوب نیست

چه رنگی بهتره گلم؟ فعلا شرایط تعویض فرش و موکت رو ندارم.

ممنون عزیزم. دوستان میگن قیمتش رو زیاد گفته شما از قیمت ها اطلاع دارین؟

والله دقیق نمیدونم   ولی در حد ۳ یا ۴ تومن اختلاف رو خیلی حساس نشو    چون ممکنه نوع دوخت و کار چرخکار  متفاوت باشه و یا حتی رنگی که استفاده میشه   و یا حمل از محل تولیدی تا فروشگاه کرایش متفاوت بشه    برا همین خیلی نگران نباش    حول و حوش ۳۲ بنظرم منطقیه  حالا ۲ یا ۳ تومن بیشتر و کمتر 

والله دقیق نمیدونم   ولی در حد ۳ یا ۴ تومن اختلاف رو خیلی حساس نشو    چون ممکنه نوع د ...

ممنون عزیزم.درسته همینطوره.

مدل قشنگ داری بفرستی گلم واسم.بعدشم با رنگ وسایل خونم هم همخونی داشته باشه.چون گفت سفارش هم قبول می‌ ...

مدل زیاد تو اینستا سیو کردم ولی اینستام بالا نمیاره ک لامصب 

من از این مدل خیلی خوشم میاد خیلی شیکه

کاربری قبلیم ترکیده     
مدل زیاد تو اینستا سیو کردم ولی اینستام بالا نمیاره ک لامصب  من از این مدل خی ...

مرسی گلم.آره قشنگه