2777
2789
عنوان

تولدم مبارکککک

64 بازدید | 14 پست

یادم قبلا دوس داشم. تولدم بشه الان نهههههه دوس ندارم چون دیگ بزرگ نه دارم پیر میشم پیر دیگ ی سال هم گذشت  دیگه به جای بزرگتر شدن کم کم دارم  پا ب سنی میزارم ک دوس ندارم
ولی سختر ار همش مرور خاطرات دوران نوجوانی ک مث برق باد گذشت
هییی عمرم مفیدم گذشت  کاش میشد زمان نگهداشت. جوونی کرد اونجوری ک دوس داشت. زندگی کرد کاش میشد ادماب وقتش میرسیدن ب ارزو هاشون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تولدت مبارک از همین الان از همه چی لذت ببر و اسون بگیر هیچی جز اینکه  این لحظه از تموم لحظات ز ...

مرسی گلم. ولی بخدا مشکلات..... نمیزاره حالم. خوب نیس دارم گریه میکنم. همسرم اومد گرف خوابید بیشتر حرصم گرف .  من. قانعه ام گرف. ی. شکلات میگرف هم. خوشحال میشدم .

مرسی گلم. ولی بخدا مشکلات..... نمیزاره حالم. خوب نیس دارم گریه میکنم. همسرم اومد گرف خوابید بیشتر حر ...

ولش کن بابا

اما تو وقتی تولدش شد واسش هدیه بگیر  هم خودت حس خوبی داری

هم اینکه اون یاد میگیره

ان شاالله سال آینده روز تولدتون تاپیک بزنین که یکسال از زندگیتون بهترین استفاده رو کردین 😍

الان بهترین وقت برای تغییر هستش🌱

مݩ بـے طُ صَغیـڔ ابـݩ فقیـڔ ابݩ حَقیـڔݦــ حُـسیـݩ🍃
ولش کن بابا اما تو وقتی تولدش شد واسش هدیه بگیر  هم خودت حس خوبی داری هم اینکه اون یاد میگیره

نه من هر سال میگیرم .  ولی خودش نه مگ اینکه من بگم. واسم. کیک. کادو. بگیر. ولی امسال دیگ نگفتم خب. قرار نیس ک من بگم. بخر اونم غر بزن. بعد بره ک   پول ی کیک  داره ولی. اصلن  انکار ن انگار من. کلی ب خودم. رسیدم  اوق اومد رف تو گوشی. بعد خوابید تاره خودش. فهمیدم ناراحتم ولی خابید. بعد میگه من دوست دارم. اح دوس داشتن ک فقط. ب حرف نیس .

ببخشید ک شمارو هم اگ ناراحت کردم. . دلم گرفته

ان شاالله سال آینده روز تولدتون تاپیک بزنین که یکسال از زندگیتون بهترین استفاده رو کردین 😍 الان به ...

مرسی. چ. دعا قشنگی. واقعا ممنونم. انشالله. شمام برسی. ب همه ارزوهای قشنگت