2821
2789
عنوان

قد کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 26 پست
قدش چطوره😑😂😂حالشو ک نپرسیدم یکم فکر میکردی

نه خواهرمه من ازدواج نکردم 

اگه منظورتون پدرمه اون ۱۹۰ بود

به تنهایی از خیابان رد شدم اما دگر دستی نبود که دستانم را لمس کند 
چقدر دیر بفکر افتادی فک نکنم دیگه حتی بشه آمپول رشد بزنن

گفتیم شاید قدش رشد کنه چون تازه امسال ماهیانه شد الان دیگه نمیشه کاری کرد؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه خب من همسنش بودم ۱۶۵ بودم مامانمم بلندتر بود و اونم سه ساله رشد نمیکنه  ۵۰ کیلو و ۱۵۸ و ۱۴ ...

خب چیزی که مهمه شاخص بی ام آی هستش اتفاقا نسبت به قدش تازه کمبود وزن هم داره به این وزن الان باید خواهرت قدش حدود ۱۵۰ تا ۱۵۳ می‌بود ولی اگه احساس میکنید زیادی لاغره احتمالا به همون تغذیه یا هورمون یا غدد مثلا تیروئید یا کمبود ویتامین مربوط میشه برای فهمیدن این موضوع حتما پیش سه تا متخصص برید 

۱) متخصص تغذیه 

۲) متخصص غدد 

۳) متخصص زنان 

متخصص طب سنتی دیدم و شنیدم ک جواب داده حتا بعداز ۱۸ سالگی با بادکش و ماساژ و طب سوزنی و اینکه فک ...

ممنون باید امتحانش کنیم

خب چیزی که مهمه شاخص بی ام آی هستش اتفاقا نسبت به قدش تازه کمبود وزن هم داره به این وزن الان باید خو ...

بچه بود اضافه وزن داشت یک رژیم بد گرفت ازون موقع قدش مونده،حتماا مرسیی

بچه بود اضافه وزن داشت یک رژیم بد گرفت ازون موقع قدش مونده،حتماا مرسیی

خب دیگه این بچه هنوز چند سالشه که بخاد رژیم بگیره؟ بچه تا ۱۸ و حتی ۲۰ سالگی تو رشده نباید بره سراغ رژیم کارش خیلی اشتباه بود خصوصا که میگی رژیم بد ینی حتی اصول رژیم گرفتن رو هم رعایت نکرده اگه هم کرده باشه بازم اشتباه کرده تا ۲۰ سالگی استخوان ها در حال رشدن نباید با رژیم های الکی مانع رسیدن مواد معدنی به بدن بشیم

خب دیگه این بچه هنوز چند سالشه که بخاد رژیم بگیره؟ بچه تا ۱۸ و حتی ۲۰ سالگی تو رشده نباید بره سراغ ر ...

تحت تاثیر ادمای دور و برش رژیم گرفت؛,تغذیشو درست کنیم احتمالا قدش بلند می شه

قدش که خوبه تا ۱۸ سالگی حتما به ۱۶۸ میرسه خوبه دیگه. مگه شما خودت قدت چنده؟

من الان ۱۷۳ ام ، امیدوارم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز