2777
2789
عنوان

سم خونم افزایش ۱۰۰٪ یافت😂😂

228 بازدید | 16 پست

یه کاربری اینجا تو نی نی سایت داشت حرف میزد حرفاش به نظرم بچگونه و مسخره اومد رفتم تاپیکاشو خوندم دیگه سم خونم شد ۱۰۰٪ 😂😂😂

هنوز بچه مدرسه ای بود یه دوسپسر داشت که اونم بدبخت تر و فقیر تر از خودش

اونوق فکر میکرد شوهرشه و بدبختو چپ و راست آنالیز میکرد

تو همه تاپیکاش در مورد دوس پسرش نوشته 

وای آقاییم به فلان دختره چپ نگا کرد

وای آقاییم عکسای فلان بازیگر رو رو مجله دید

ای واااااای به آقاییم گفتم برام لاک نارنجی بخر رفته لاک قرمز خریده😭😭😭💔

به نظرتون برا آقاییم چی بپزم؟

و من در حال رد دادن از این موضوع به افق مینگرم😑

الان سیل جماعت به تو چه گویان وارد میشوند😂😂😂

از یه دختر ضعیف و دردونه تبدیل شدم به دختری که همه از قوی بودنش حرف میزنن♥️🌿

فقط تگش کن😂

ایلان ماسک و بیل گیتس‌با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رونجات بدن به جنیفرلوپز و جانی دپ هم خیانت شده.دکتر هلاکویی که ویدیوهاش قبله خیلی هاست، دوتا طلاق داره دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمندترین مردان جهان،ی رابطه موفق نداشته تاحالا میبینی؟پول،زیبایی،اندام خوب،دانش، فرهنگ، قدرت و...هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن.پس رها کن سرزنش رو! اون که بخواد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه،فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایی چ بیکارین ک وقت دارین درباره زندگی دیگرانم انقدر وقت بزارین 

تاپیکاشو بخونین 

قضاوتش کنین 

دوباره براش تاپیک بزنین 

اووووه 

بعد از این گوشی دنجی ز جهان مارا بس ...🍃
میترسم دعوا بشه😂😂😂

اسمشو بگو حداقل🥺😂

ایلان ماسک و بیل گیتس‌با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رونجات بدن به جنیفرلوپز و جانی دپ هم خیانت شده.دکتر هلاکویی که ویدیوهاش قبله خیلی هاست، دوتا طلاق داره دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمندترین مردان جهان،ی رابطه موفق نداشته تاحالا میبینی؟پول،زیبایی،اندام خوب،دانش، فرهنگ، قدرت و...هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن.پس رها کن سرزنش رو! اون که بخواد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه،فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است...
خدایی چ بیکارین ک وقت دارین درباره زندگی دیگرانم انقدر وقت بزارین  تاپیکاشو بخونین  قضاو ...

من این سایت خیلی کم میام شاید روزی ۲۰ دقیقه حتی از اونم کمتر 

ولی این کاربر خیلی جلب توجه کرد هر کدوم از تاپیکاشم میخوندم سم خونم بیشتر غلیظ تر میشد برا همون😅😅😅

از یه دختر ضعیف و دردونه تبدیل شدم به دختری که همه از قوی بودنش حرف میزنن♥️🌿
2790
2778
2791
2779
2792