2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مولتی کود بهش بده اگ تازه خریدی نگران نباش شفلرای منم اولش برگاش ریخت دوباره خودش جون گرف رشد کرد

عه  

آره منم تازه خریدم اولش داشت رشد میکرد یهو اینطوری شد. 

مولتی کود نمیدونم چیه از گلفروشی بگیرم؟

کنار پکیج باشه خراب میشه؟

آره جای گرم هم نباید باشه . من شفلرا داشتم نور خوبی بهش نمی‌رسید برگهاش همه سیاه شد و ریخت. گلفروش گفت بخاطر نور کم هست. جای گرفت رو عوض کن اما دیگه تغییرش نده. جای گل نباید مدام تغییر کنه چون اینم باعث خراب شدن گل میشه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
عه   آره منم تازه خریدم اولش داشت رشد میکرد یهو اینطوری شد.  مولتی کود نمیدونم چیه از گل ...

اره اونا دارن دی.جی کالام داره یجور مایع هس باید با اب قاطی کنی بدی حتما هم چک کن زیر برگاشو روی ساقه هاشو یه وقت شپشک نزده باشه ی چیزای سفیدی هس اگ دیدی زده با چاقو ازش بردار و تا دو سه بار اب ومایع ظرفشویی بش اسپری کن تا از بین برن