2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ترک پا ازچیه لامصب بعضیا اصلا رسیدگی‌نمیکنن اما همیشه پاهاشون تمیز و بدون ترک اما من خودمو جر میدم د ...

من دستشویی ک میرم عادت دارم پاهامو میشورم بعدش پامو روی موکت میزارم کی از علت های ترک پا همینه😅🙃

خدایا توکلم فقط به خودته خودت مراقبم باش💙🫁🧚‍♀️

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂صداي سابيدگي ميده

من ی پماد دستساژ دارم عالیه

س شب استفاده کردم ۶۰درصد ترکارو برده

یگار دیگم ک میکننم  سوهان میکشم

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا(بابا)
من ی پماد دستساژ دارم عالیه س شب استفاده کردم ۶۰درصد ترکارو برده یگار دیگم ک میکننم  سوهان می ...

تركا بازه سوهان بكشم عربدم ميره هوا كه😂😂😂😂😂😂😂😂😂

عجب صبري خدا دارد
تركا بازه سوهان بكشم عربدم ميره هوا كه😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ترکای منم باز 

خیلی ام میسوزه ودرد داره

اما وقتی سوهان میکشم دردش تا مدتها میره و تمیز میشه 

من فقط تنبلم وگرنه کلی کرم دارو کلی راه حل اما حال مدارم

خستم خستههههه

قيتمش چنده عزيزم!؟

68

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
ترك پا ديده نميشه جدي نميگيريم اگه صورت بود خودمونو كشته بوديم😂😩🙄

چرا واس من ناجوره دیده میشه انقد خجالت میکشم قشنگ کف پام شرحه شرحه هست 

تو حاملکی انقد صاف شده بود 

چرا واس من ناجوره دیده میشه انقد خجالت میکشم قشنگ کف پام شرحه شرحه هست  تو حاملکی انقد صاف شده ...

يبار رفته بودم مهموني كلي كلاس گذاشته بودم حواسم به پاشنه پام نبود يهو دختر فاميلمون گفت خاله چقدر پاهات زشته 😂🙄😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

عجب صبري خدا دارد
يبار رفته بودم مهموني كلي كلاس گذاشته بودم حواسم به پاشنه پام نبود يهو دختر فاميلمون گفت خاله چقدر پ ...

وای چقدر زشت و چ بچه بی ادبی 

هعی هعی از منم هی میپرسن مشکل پاهات چیه