2777
2789
عالیه ولی باید پاتو بذاری تو نایلون و از روش جوراب بپوشی،صبح پامیشی میبینی کامل خوب شده،بعدش سنگ پا ...

منم همه این راه ها رو رفتم فقط تا وقتی خوبه که انجام میدی ول که میکنی دوباره شروع میشه خشکی و ترک

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من از دی جی کالا خریدم، حتما داروخونه ها هم دارن، خیلی خوبه، من بعد بارداریم ترک های پام شده بود غااار، فوری صافش کرد

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
از داروخانه بگیرم ؟

من از دی جی کالا سفارش دادم، حتما داروخونه ها هم دارن، قیمتش هم زیر 70 تومنه فک کنم

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
چند؟

الان نگاه کردم 68 تومنه

من حموم میرم سنگ پا میزنم بعد از حموم ک بیرون میام تا کف پاهام نرمه با یه ژیلت روش میکشم کامل پوستای اضافه کنده میشه و نررررم میشه یکم وازلین میزنم و جوراب میپشوم الان کامل ترک پاهام رفته 

خدایا توکلم فقط به خودته خودت مراقبم باش💙🫁🧚‍♀️