2777
2789
عنوان

یکی تهدیدم می‌کنه 😐

420 بازدید | 26 پست

یکی مزاحم شده بود تقریبا سه ماه پیش منکه دید باهاش دوست نمیشم و گفتم مسدودت میکنم (مزاحم تلفنی )بود بهم فش داد 😐.منم یه اون فش دادم قطع کردم و بلاکش دادم .بلاک کردم که نتونه زنگ بزنه و اینا با یه شماره دیگه زنگ زد باز بلاک و مسدود کردم . و با دوتا شماره خونه اونا رو هم مسدود کردم روز جمعه بودش دقیقا همون روزی که اتفاق افتاد  بعد ظهر یه نفر دیگه با شماره خونه زنگ زد گفت شما خانومه؟؟؟منم گفتم شما اقایه؟؟؟؟گفت یه گزارش و شکایت دارین ترسیدم قطع کردم .گفتم حتما کار اون بی شرف هست آخه اصلا شکایت هم بکنه مگه به این زودی روز جمعه بعد ظهر زنگ میزنن .خلاصه اونم بلاک کردم .پسره بهم پیام فرستاد.صب کن باهات. کار دارم بیچارت میکنم . باز من جواب ندادم 😐😐😐😐.الان بعد سه ماه گذشته  پیام داده صبحی به قرآن حسابت رو میرسم .

خیلی میترسم 😐😐😐😐.

بعدش رفتم لغو بلاک کردم ببینم دوباره بهم زنگ زده .یا نه ؟ذیذم بله روز یک شنبه بهم زنگ زده .چون تو بلاک هست تماس هاش بهم نمیوفته

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه بهش زنگ زدی که میگه بدبخت نمیدونی به کی زنگ زدی؟ 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
وقتی کاری نکردی  تو‌برو شکایت کن

اخه من فش  خیلی خیلی بدی دارم در جوابش . و اینکه شکایت خیلی پروسه طولانی و هزینه بری هست 

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 
مگه بهش زنگ زدی که میگه بدبخت نمیدونی به کی زنگ زدی؟ 

نه . بهم فش داد قطع کرد منم زنگ زدم فش بد تر دادم 😁😂قطع کردم و سپس بلاک از همه جا 

خدایا شکرت بابت همه چیز💚