و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه❤️الا بذکرالله تطمئن القلوب❤️❤️💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان فصل سرما نیست زمستان فصل گرم عاشقان غرق زیباییست زمستان فصل اغازیست که پایانش پر از شادیست
سلام عزیزم من خانمی را می شناسم که مرتبا لباسهامونو میدیم به ایشون و ایشون به دست افراد نیازمند می رسونن ومطمئنم ازشون چون واقعا میرن از نزدیک شرایط طرفو می بینن
تنها نعمتی که برای تو در مسیر این راهی که عمر نام دارد آرزو می کنم، تصادف با یکی دو روح خارق العاده، با یکی دودل بزرگ، با یکی دو فهم عظیم و خوب و زیباست. چرا نمیگویم بیشتر؟ بیشتر نیست! «یکی» بیشترین عدد ممکن است. دو را برای وزن کلام آوردم و نیست ...
نظر من اینه اگه آدم به نیازمند هم بخواد بده ارزون باشه ولی نو و نپوشیده.
نریزین سرم نظرمو گفتم.
راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به... ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ. به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel