2777
2789
عنوان

دوست پ..م

| مشاهده متن کامل بحث + 5154 بازدید | 226 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبق تجربه ای که دارم عاشقته دیگه تلاش نمیخواد بکنی فقط احتمالا شرایط ازدواج نداره حرف از عشق و عاشقی و ازدواج نمیزنه. شرایطش که جور بشه ازت خواستگاری میکنه با کلی حرفای عاشقانه

حَسبُنَا اللَّهُ وَنِعمَ الوَكيل
ببوس رو بخاطر این گفت که من ازش ناراحت نشم  چون شرط گذاشته بودم بوس نباید خط قرمز باشه

ببین منو برادر یکی از دوستام یه تایمی باهم صحبت میکردیم بعد واقعا به نظر پسر خیلی خوبی میومد ولی دوستی ما کاملا حد و مرز دار بود اصلا مثل دو تا همجنس.بعد من اونو دوست داشتم ولی مثلا انگار اون میدونست‌،هی میگفت که شرایط ازدواج ندارم و اصلا تا چهل سالگی قصدشو ندارم و این حرفا..

بعد هم رفت خواستگاری یه دوست دیگه ی خواهرش‌‌ که مدتها با اونم بود..

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
میگه تا وقتی که همه چیز ازدواجم اوکی نشده نمیخوام عاشق کسی بشم و به هیچ دختری دست بزنم  دوستاش ...

دوباردرحد کم اونم نیمساعت

واقعا تواین مدت خیییییلی محدود عاشق شدی

دست ننت درد نکنه بااین دخترش .

حالت خوبه؟؟؟🤔🤔

چرانگران باشیم؟شایدهرگز پیش نیاید