2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرص اسپریژن خوبه ،فرتیل اید مردانه،جداجدا هم میتونی بگیری انواع ویتامین هارو اینا که گفتم ترکیبی از همه ویتامیناس،گیاهی هم خرنوب خوبه ،ژل رویال اصل،شیرعسل اب پیاز دارچین و زنجبیل خوبه،دم نوش دارچین و زنجبیل هرروز،تو نت سرچ کنی هم کلی چیز میاره

خداوند گزارش دهندگان را دوست ندارد☺

ویتامین سی 

ال کارنتین 

زینک 

امگا 

همه ایرانی استفاده مرد بعد دوماه باردار شدم ...

قبلش سه ماه همه اینایی که نوشته بودم خارجی خریدیم جواب نگرفتم بعد تقریبا شش هفت ماه ایرانی گرفتیم جواب داد

قرص اسپریژن خوبه ،فرتیل اید مردانه،جداجدا هم میتونی بگیری انواع ویتامین هارو اینا که گفتم ترکیبی از ...

ال کارنتین ،ال ارژنین ،ویتامین سی ،امگا،پنتوکسی فیلین،ویتامین ای،ویتامین دی 

کسی هم جواب گرفته اخه تحرکش صفره 

عزیزم اول ببین واریکوسل داره یانه ،اگه داره باید عمل کنه،کلا اینا داروهاییه که واسه مشکلات اسپرم به خصوص کم تحرکی تجویز میشه البته قبلش حتما از نظر واریکوسل باید بررسی بشه چون اگه داشته باشه دارو به تنهایی کمکی نمیکنه

عزیزم تحرک چند بود برای شوهرم صفر حرکت رو به جلو 

یادم نیست برای دوسه سال پیش بود حرمت رو به جلوش ضعیف بود با مورفولوژی ولی کلومفین عالیه برای حرکت 

و غذاهای سالم و کیسه یخ چند ثانیه هر شب تونست روی بیضه بزاره 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 13 دقیقه پیش
2791
2779
2792