2777
2789

بچه ها ما رفتیم سفر ولي همسرم همش کلافه و عصبی‌ بود و زیاد با من گرم نمی‌گرفت خيلي ناراحت بودم .مانتو جدید پوشیدم یا اصلا تعريف نمی‌کرد. اعتماد به نفس م از دست دادم لاغرم ولي قیافه م خوبه .همش ب خانمای دیگه نگاه  می‌کرد و من خيلی دلم شکست. یبار گفتم دماغم  عمل کنم گفت صورتت کوچیکه میخوای مث  میمون شی .هی میگفت با بچه مسافرت نمیشه دلم شکست 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

بحث دختر عموم شد گفتم باید جدا میشد چون شوهرش زن گرفته .گفت مگه چیه نباید جدا شه زن گرفته ک گرفته.همش حرفاش همين چیزاس.ب زنای چاق  نگاه میکنه

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا مگه خودش سهراب پاکزاده

تو خنکی اونور بالشتی، چایی بعدکاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پاییزی، بوی کتابای نویی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی ، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی. تو بوی رنگی؛ تو بوی چوبی؛ تو بوی کتابی؛ تو ترکیب قشنگ خاک و بارونی؛ تو مثل ته دیگ ماکارونی؛ ترکیب خفن نون و پنیر خامه ای و سبزی؛ تو مثل یه آسمون آبی با ابرای تیکه تیکه شده ای؛ تو به اندازه نوازش انگشت رو کلیدای پیانو قشنگی؛ تو مثل یه مسافرت با رفیقایی؛ به اندازه اهنگ مورد علاقم بهم ارامش می‌دی؛ تو مثل هر چی حس خوبه تو زندگی منی، تو همه قشنگی های زندگی واسه منی(لامخاطب)   خلاصه که کاربری غروب سیزده بدرتونم،قبل ترها به دلایل نامشخص تعلیق شدم و به نشانه قهر یک سالی نیومدم سایت  خواستگار ناقص العقلم پادرمیونی کرد و این شد که دوباره عضو شدم  
قد و وزنت چنده؟ 

۵۰.۱۵۶

حالا مگه خودش سهراب پاکزاده

خوبه بیشتر قد و تیپش خوبه. ولي ن اونجور 

برای چی خودتونو میاریدپایین ک شوهرتون اینطوری بشه بعضی وقتا نباید خوب بود بایدبدشد تاقدربدونن

چطور بشم.خودش بالا میگیره و مقصر اطرافیان هستن  زیر گوشش هر حرفی میزنن 

اینجوری بگه ک راستش من نمیمونم باهاش اعصابم نمیکشه بخواد برام شاخ بازی دربیاره اما بعضی وقتا حس کردم ...

من می‌گم بدتر انگار نقطه ضعف بدونه .خودش بالا گرفته .من هر چی انرژي میزارم برای این رابطه می‌گم میخندم ولي اون سرد ..

امان از این مردا .چاق هم باشی لاغر دوس دارن  ولش کن خودتو دوس داشته باشه ..بهش هم نشون بده که ...

چقدر ب روی خودم نیارم خيلي دلم پر شد.با دوستاش و بقیه ميگه میخنده خوشه