2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 71 پست
رابطه جنسی هم اگر نبود باید با کسی ازدواج میکردیم ک دوسش داریم 😅ازون حرفا بودا نا سلامتی بحث ی عمر ...

آخه تو ازدواج بحث مسائل جنسی هست . کسی رو دوست نداشته باشی رابطه نداشته باشی خم میتونی تحملش کنی  

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

رابطه جنسی هم اگر نبود باید با کسی ازدواج میکردیم ک دوسش داریم 😅ازون حرفا بودا نا سلامتی بحث ی عمر ...

آره 

خیییییلیا دیدم کامنت میذارن با کسی ازدواج کن که دوستت داره 

خیلی برام عجیبه چطور میتونن با کسی که دوسش ندارن و فقط اون دوسشون داره ازدواج کنن 

میگن بعدا حس به وجود میاد 

ولی برای خیلیا اینجوری نیست 

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
آخه تو ازدواج بحث مسائل جنسی هست . کسی رو دوست نداشته باشی رابطه نداشته باشی خم میتونی تحملش کنی &nb ...

قبلش اصلن حاضری ازدواج کنی با این آدم ک بخوای تحملش کنی ؟! 😐🙄 چاقو ک نزاشتن زیر گلو مون ازدواج کنیم با همچین آدمی 😅

•[ محکوم به خوشبختی ]•
راضی هستی من  یه زمانی فکر میکردم میتونم الان میگن نه اصلا نمیتونم .

چون ب اون بلوغ رسیده بودم با اخلاق خوب طرفم میتونم دوسش داشته باشم اوایل اذیت میشدم اما الان واقعا عاشقشم چون مرد خوبیه 

کاش دنیا اینجوری نبود هردونفر که هم دیگه رو دوست داشتن بهم میرسیدن حتی به غلط میدونی اونی که دوسش داره رو آدم دوست داره تجربه کنه نه اونی که اصلا نمیدونی چیه سخته خیلی هم سخته

ولی متاسفانه ما خانم ها نمی تونیم کسی رو که دوسش داریم باهاش زندگی کنیم منتظریم تا توسط آقایی انتخاب ...

اره ولی میتونیم خواستگار رو اگه دوسش نداریم رد کنیم و خواستگاری که دوسش داریم رو قبول کنیم 

که البته برا بعضیا اینم سخته چون بعضی خانواده ها زیاد توجهی به دپس داشتن و نکات ریز نمیکنن و میخوان هرکی چندتا ملاک خوب داره رو قبول کنی

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫