2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا نمیخوایش؟؟؟

یه بچه ۸ ساله یکی هم ۵ ماهه دارم بسه 

من میگفتم فقط یه بچه حالا شد دوتا اینم شکر ولی سه تا نه 

فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت 
یه بچه ۸ ساله یکی هم ۵ ماهه دارم بسه  من میگفتم فقط یه بچه حالا شد دوتا اینم شکر ولی سه تا نه& ...

انشاالله از استرس عقب انداخته باشی ،امیدوارم نباشی چون اینجوری واقعا سخته

این بچه های که ناخواسته میان ما بهشون میگیم خدا خواسته عزیز من خودم امسال مثل شما شدم الان هشت ماه باردارم هر کاری کردم سقط بشه نشد بیشتر چسبید الان خوشحالم که سقط نشد دوسش دارم خدا خودش داده رزق و روزیشم میده نگران نباش بچه ها با هم بزرگ میشن فکر کن دو قلو بودن چکار میکردی اگه خدا بهت بعد اون بچه اولت یک دو قلو بهت میداد یکی رو میکشتی نه با جون و دل از هر دو تا مراقبت میکردی

من دیروز تو مطب بودم یه خانمه بچشو سقط کرده بود انقدر خوشحال بود که نگو من واقعا خیلی ناراحت شدم درس ...

منم خیلی حساسم روی گناه این کار

۵ ماهه زایمان کردم دو ماه که رابطه نداشتیم هی بعدش خواستم قرص جلوگیری بخورم یادم رفت بگم بخره هی امروز فردا این شد اوضاعم 

این بچه های که ناخواسته میان ما بهشون میگیم خدا خواسته عزیز من خودم امسال مثل شما شدم الان هشت ماه ب ...

تصورش هم تنم رو میلرزونه فکر و نگاه اطرافیانم 

مشکلات و سختی های بارداری و زایمان و نگه داریشون

شوهرم دو سه ماهه میگفت یه دختر هم بیاریم من میگفتم نه اصلا 

ولی گفتم چند سال دیگه تحت مراقبت شاید یه دختر بیارم 

ولی الان فکرشم وحشتناکه برام

من یه دوازده یه یک ساله دارم کابوس باردار مجدد دارم

منم میترسیدم و الانم که عقب انداختم دارم سکته میکنم 

مرسی گلم دعاکن ایندفعه بچه باشه نه بهم ریختگی هورمونا.خیلی بده هرثانیه باخیال اینکه بچه است زندگی کن ...

منم بچه اولم رو اینجوری بودم الان فکر میکنم اون حالتای انتظار بهتر از این هست یهویی باردار بشی و تا بخوای باهاش کنار بیای چندین ماه بگذره و افسردگی بگیری