2777
2789
بزن تا بره یا منفیه یا مثبت حداقل اگه بچه نمیخوای تا قبل از اینکه قلبش تشکیل بشه یه فکری کن بعد از ا ...

راه های سقط رو نمیدونم فردا میزنم امیدوارم منفی باشه وگرنه مجبورم گناه کنم

فرصت دادم بخشیدم خدا جهنم زندگیم رو بهشت کرد خدایا شکرت 
رابطه مشکوک داشتی؟

یه بچه ۸ ساله دارم تا ۷ سالگیش همش طبیعی بود رابطمون مطمئن بودم باردار نمیشم ولی پارسال ناخواسته شدم الان میترسم 

ما رابطمون خیلی کمه ماهی یکبار نهایت دوبار نمیدونم چه شانس بدی دارم همون یکی هم اینجوری میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخ منم بایددیروزمیشدم که نشدم امیدی ندارم که خبری باشه اخه ۳ماه پیش هم ۲هفته عقب افتادبعدش پری شدم ت ...

خدایا من که بچه نمیخوام 

این دوستمون میخواد بهش یه خوشگل و سالمشو بده 

از من صرف نظر کن

اگه خدا خواسته ی امانتی بهت بسپره که البته هنوز مطمئن نیستی از امانتی خدا مثل چشمات با تمام محبتت مر ...

پارسالم میخواستم سقط کنم نگه داشتم ولی 

خیلی خیلی برامون برکت آورد ولی دیگه نمیتونم

هر عقب افتادن پریدی که نشونه حاملگی نیست

برای من بدبخت که همیشه سر موقع میشم سه روز یعنی احتمال ۹۰ درصد بارداری

خدایا من که بچه نمیخوام  این دوستمون میخواد بهش یه خوشگل و سالمشو بده  از من صرف نظر کن

مرسی گلم دعاکن ایندفعه بچه باشه نه بهم ریختگی هورمونا.خیلی بده هرثانیه باخیال اینکه بچه است زندگی کنی یهویی پری بشی دلم میخواداون لحظه خودموبکشم که چرااینقدرزود رویاپردازی میکنم که تااین حدافسرده بشم

راه های سقط رو نمیدونم فردا میزنم امیدوارم منفی باشه وگرنه مجبورم گناه کنم

من دیروز تو مطب بودم یه خانمه بچشو سقط کرده بود انقدر خوشحال بود که نگو من واقعا خیلی ناراحت شدم درسته شرایط سخته درسته گرونی و هزار جور مشکلات هست ولی کسی که بچه نمیخواد باید یه پیشگیری اساسی داشته باشه تا اون بچه طفل معصوم رو سقط نکنه ،اون بچه بجز مامانش تو اون لحظه کس دیگه ای رو نداشت که مامانشم بهش رحم نکرد 😔😔 فک کنم قلبش تشکیل شده بود یکی میگفت حدودا ۸ هفتش هست 

بخاطر همین میگم تا قلبش تشکیل نشده یه کاری کن که گناه نداشته باشه حالا امیدوارم که باردار نباشی و نخوای سقطش کنی 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

برای من بدبخت که همیشه سر موقع میشم سه روز یعنی احتمال ۹۰ درصد بارداری

مثل خواهرم بگیرت عالیه اونم همینجوره.فقط منه بدبخت بایدزجربکشم.به بچه دارماااا ولی چندماهه اقدامم جزناامیدی چیزی نصیبم نشده سنمم داره بالامیره اعصابم خورده

مثل خواهرم بگیرت عالیه اونم همینجوره.فقط منه بدبخت بایدزجربکشم.به بچه دارماااا ولی چندماهه اقدامم جز ...

شوهرم دیشب میگه گیراییت بالا رفته ها

آخه بچه اولم ۷ سالش بود طبیعی هم رابطه داشتیم همش اصلا حامله نشدم که پارسال یهویی شد اینم از الان

الهی خدا از من بگذره نصیب شما کنه