2789
عنوان

اسم برنج

448 بازدید | 20 پست

چند سال پیش یه برنج خوردم هم انگار دودی بود و کمی از دونه های برنج که خشک بود زعفرونی هنوز مزه اش زیر دندونمه شما نمیدونین چه مدل برنجی هست درضمن پاکستانی بود برنجش. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عنبربو نبوده؟ 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
میگه پاکستانی بوده

گفت قدیم خوردم گفتم شاید یادش رفته 

من یه عنبربو خوردم هیچ جا دیگه ندیدم از اون خیلی خوش عطر و نرم بود برنجش

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
وووی عاشق برنج دودی شمالمم هندی پاکستاتی دوس ندارم فقط برا مهمون استفاده میشه

😂

من اول ایرانی میپختم، دیدم خانواده شوهرم فقط پاکستانی تحویلمون میدن... دیگه پاکستانی میدمشون😉😊

عنبر بو همون برنج تپلا که از خوزستان میاد؟ 

نه زیاد تپل نیست چند نوع داره برنج خوزستان ولی یکی از هموناست صدتا عنبربو تست کردم مثل اون اولی نشد 🥲

نه زیاد تپل نیست چند نوع داره برنج خوزستان ولی یکی از هموناست صدتا عنبربو تست کردم مثل اون اولی نشد ...

من درست کردم خیلی بیمزه بود برنجش ولی فکر کنم به قول خودت مدلش فرق میکرده