2777
2789
منم میخوام انجام بدم اما میگن چندماه بیشترموندگاری نداره برای همین منصرف شدم یهوبرم عمل کنم

آره منم دوست داشتم برم ولی خطر ناکه من زنداییم انجام میده...

اون بهم گفت هم زود برمیگرده و بدتر از قبل میشه هم خیلی خطر ناکه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میخوام انجام بدم اما میگن چندماه بیشترموندگاری نداره برای همین منصرف شدم یهوبرم عمل کنم

نه اتفاقا خیلی خوبه من انجام دادم الان بعد یک سال دارم ترمیم میکنم البته بعد یک سال هنوزم خیلییییی خوبه 

نه اتفاقا من انجام دادم الان بعد یک سال می خوام ترمیم کنم البته هنوزم خیلیییی خوبه تغییر خاصی نکرده ی کوچولو ک فقد خودم متوجه میشم

آره منم دوست داشتم برم ولی خطر ناکه من زنداییم انجام میده... اون بهم گفت هم زود برمیگرده و بدتر از ...

نه عزیزم چه خطری اگر دکتر مهارت داشته باشه و خوب باشه و مارک فیلرتم‌خوب باشه هیچ خطری نداره الان من بعد ی سال ی کوچولو نوک بینیم فقد تغییر کرده

نه عزیزم چه خطری اگر دکتر مهارت داشته باشه و خوب باشه و مارک فیلرتم‌خوب باشه هیچ خطری نداره الان من ...

همون دیگه ماشالا الان همه دکتر شدن آدم نمیدونه کی خوبه کی بد😂یا به قول شما مارک فیلر...

اما خب درکل می‌گفت موی رگایه ریز ک روی دماغ وجود داره اون خطرناکه (زیاد به توضیحش گوش ندادم)

من کلا آدم ترسوییم به حالم خیلی فری نمیکنه واسه کاشتو ترمیم ناخن از سه روز قبل گریه میکردم😂🤦🏻‍♀️

همون دیگه ماشالا الان همه دکتر شدن آدم نمیدونه کی خوبه کی بد😂یا به قول شما مارک فیلر... اما خب درک ...

اره واقعا اینم هست منم اولین بارمو تهران زدم الان اینجا نمیدونم پیش کی برم 

اخی عزیزم🥹🫂