2777
2789
عنوان

دلم گرفته

92 بازدید | 9 پست

دلم خیلی گرفته بچه ها چرا کسی دلش برا من نمیسوزه اخه...

چن وقت دیگه زایمانمه سز میشم..شوهرم میگه پول ندارم باید بری تامین اجتماعی رایگان عملت میکنن😞

من از اونجا میترسم مشکل تپش قلب دارم قند بارداری دارم کمخونی دارم..اعصابمم ضعیفه بعدشم اصلا نمیدونم دکتراش خوبن یانه..خانوادمم ندارن بهم بدن😞

عزیزم اگه اهوازی برو بیمارستان میلاد یا امیر المومنین واقعا عالین من خودم با ورم شدید فشار خونه بالا طبیعی زایمان کردم خیلی هوامو داشتن

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  
عزیزم اگه اهوازی برو بیمارستان میلاد یا امیر المومنین واقعا عالین من خودم با ورم شدید فشار خونه بالا ...

ن عزیزم بندرعباسم..دکترا نمیان بیمارستان دولتی یا هم بیان با تامین اجتماعی قرداد ندارن...خیلی پول میخوان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا میترسی بیمارستان بیمارستان دیگه اتفاقآ تامین اجتماعی دکتر های خوبی داره چون اصلا کار اموز نداره کارشونم خوبه خوب شوهرتو درک کن 

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

چرا میترسی بیمارستان بیمارستان دیگه اتفاقآ تامین اجتماعی دکتر های خوبی داره چون اصلا کار اموز نداره ...

😞بخدا من خیلی درکش میکنم

حداقل برم ی بیمارستان دیگه ک هزینه نداشته باشه خیلی.میگه نه

😞بخدا من خیلی درکش میکنم حداقل برم ی بیمارستان دیگه ک هزینه نداشته باشه خیلی.میگه نه

تو ک بی هوش میشی چه فرقی میکنه اخه عزیزمن چرا برای خودت سختش میکنی اخه اگه طبیعی بودی بهت حق میدادم ولی اخه سزا ک اصلا چیزی حس نمیکنی اون لحضه

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

اینم مشکل ما بدبختاس...شوهرم میگم پول جور کن...کم کم دیگه پس میدیم سرم داد میزنه دعوا میکنه باهام..م ...

ناراحت نباش شوهر منم همینطور اونا هم دستشون خالی والا کی دوست نداره زنش بفرست بیمارستان خوب خدا بزرگ استرس ناراحتی برات بده انشاالله ک ب سلامتی زایمان کنی اذیت نشی 😘

ایلیا نفس مآنی عشق بایی