2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره فکر کنم دوتا میگیرن یکی رو گرو نگه میکنن تا حاجت گرفتن

بله همسایه ما انجام داد خیلی تعریف میکرد که به حاجتش رسیده،مامان منم برای یکی کرفت که اصلا و تحت هیچ روشی باردار نمیشد،فکر کنم ۲یا۳یال بعدش باردارشد

چه موقعی باید گرفت؟ وقت داره یا هر وقت بخوای میتونی سفره بندازی

والا شنیدم سه شنبه قبل از غروب افتاب باید باشه.

کاچی درست میکنن مرد هم نباید بخوره

سلامتی اقا امام زمان صلوات😍

مامان من واسه آبجی وسطی م گرفت برای ازدواج ش بخت ش باز بشه بعد خانوم روزه خون گفت سفره ها رو روی سر دخترای مجرد بتکونید بخت شون زود باز میشه

تو اتاق خودت منو آبجی م جا نبود همه ی دخترای مجرد فامیل و دوست و آشنا رو هم رو هم فقط من و دوست صمیمی که دختر همسایه مون هم هست نرفتیم دم درب نگاه میکردیم اینا رو

دو ماه بعد منو دوستم همزمان عروس شدیم نتوانستیم عروسی هم بریم .خرید هم بریم ساق دوش و کلی کارا که از 5سالگی قول داده بودیم انجام بدیم

هر دو آخر هفته تو17سالگی عروس شدیم کارت عروسی و کارت حنابندان مون رو دست به دست میکردیم

گیفت هامون رو فقط داریم

من دو روز گیفت دادم

اون فقط روز حنابندان

آموزشگاه مجازی آشپزی ایجاد کردم آموزش ها شامل...دسر و پیش غذا و میان وعده.غذای اصلی و غذاهای خمیری و غذاهای خیابانی مشهور کشور های جهان و نان های معروف دنیا است هر تابستون کلاس حضوری دارم شهریه میگیرم ولی دو دوره سه ماهه یعنی بین الملل و دوره کشور ایران رو لینک رو بدون گرفتن شهریه به اشتراک گذاشتم اگه دوست داشتید داخل تاپیک هام لینک کانال م هست سرچ کنید و به کانال خودتون ملحق شید تا اعضای آموزشگاه تکمیل نشده و تا دوره شروع نشده..شروع دوره 1401/11/17فقط امسال و فقط پر طرفداران ترین دوره ها برای یکبار رایگان خواهد بود تا از تمام کشور عزیزم ایران به آموزشگاه من ملحق شن و تجربه باور نکردنی و متفاوت و جذاب و هیجان انگیز داشته باشن
والا شنیدم سه شنبه قبل از غروب افتاب باید باشه. کاچی درست میکنن مرد هم نباید بخوره

آش رشته

کاچی

کلوچه

نون و پنیر و سبزی

آب

شربت سبز نعناع 

بستنی سبز

چای

بسته های آجیل

نون روغنی

لقمه

ساندویچ شامی

ماست و خیار

واسه ما بی بی چهار شنبه بود و هیچ جنس مرکز حتی نوزاد نباید باشه

آموزشگاه مجازی آشپزی ایجاد کردم آموزش ها شامل...دسر و پیش غذا و میان وعده.غذای اصلی و غذاهای خمیری و غذاهای خیابانی مشهور کشور های جهان و نان های معروف دنیا است هر تابستون کلاس حضوری دارم شهریه میگیرم ولی دو دوره سه ماهه یعنی بین الملل و دوره کشور ایران رو لینک رو بدون گرفتن شهریه به اشتراک گذاشتم اگه دوست داشتید داخل تاپیک هام لینک کانال م هست سرچ کنید و به کانال خودتون ملحق شید تا اعضای آموزشگاه تکمیل نشده و تا دوره شروع نشده..شروع دوره 1401/11/17فقط امسال و فقط پر طرفداران ترین دوره ها برای یکبار رایگان خواهد بود تا از تمام کشور عزیزم ایران به آموزشگاه من ملحق شن و تجربه باور نکردنی و متفاوت و جذاب و هیجان انگیز داشته باشن

دوستان لینک کانال رو سرچ کنید و به کانال خودتون ملحق شید 6،ماه اول برای غیر حضوری ها رایگان هست

دوتا از پر طرفدار ترین دوره هامو بخاطر شرایط اقتصاد کنونی رایگان کردم تا عاشق دنیای آشپزی جا نمونه

عکس و توضیح گذاشتم تو تاپیک قبل قبلی

سرچ کنید لینک رو در پایان تصویر میبینید لینک رو