2777
2789
عنوان

یاخدا 😭😭 قلبم

452 بازدید | 20 پست

داره میاد تو دهنم 

امضام چرا حالم خوب نمیشه 💔😔😔

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید ده سال دیگه به این نتیجه برسی بهترین اتفاق برات افتاده 

سنت کمه باور کنی یا نه حتی ممکنه کلا دیدت نسبت به اون آدم عوض شه و بگی خداروشکر نشد چون اون موقع هنوز نمی‌دونستم 

برو دنبال زندگیت کار کن تلاش کن صدتا بهترش رو قراره ببینی 

اصلا ارزش نداره برای آدم بی ارزشی مثل اون تو اذیت بشی 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

عزیزم به خودت و هدف هات فک کن تو هنوز خیلی سنت کمه، اینا برات تجربه میشه، بیخیال، یه آینده پرهیجان و پر از اتفاقات خوب منتظرته، فقط بخودت فک کن، حتی بعدها که ازدواج کردی هم ازدواج و شوهر رو یه گوشه از زندگیت بزار، بقیه زندگیت برای خودت و بفکر خودت باش

چجور عاشقی هستی نفرینش میکنی ؟من همش واسش آرزوی خوشبختی میکنم

تو که نمیدونی بام چیکار کرده🖤💔

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

فقط اومدم بگم یه عاشق هیچ وقت درباره طرف مقابلش نمیگه الهی خوشبخت نشه یعنی هر چی دیدم برعکس این بوده ...

اگه تو هم جای من بودی همینارو میکفتی 🖤😔😭

رابطه هم با هم داشتین؟ 

نه رابطه نداشتیم 😔🖤

خودت چند سالته.عزیزم غصه نخور همه میرن دنبال لیاقتاشون.قسمتت نبوده.

18 سالمه

نه رابطه نداشتیم 😔🖤

اولین مرحله هر غم سوگه و این یه روند طبیعیه طوری نیست گریه کن ناراحت باش نفریتش کن ولی سعی کن بعد اینا پا شی و تا اخر تو این مرحله نمونی 

منم تجربه مشابه تو داشتم ولی الان حتی یادشم نمی کنم