2777
2789
چرا باهاش موندی با این همه حس منفی و نگرانی؟  لطفا قبل جدی تر شدن حتما مشاوره برو لطفا&nb ...

رفتم بخدا

حس میکنم بعضی وقتا با کسیه 

خیلی دوسم دارهاااا ولی خب اصلا نمیدونم چرا بیشتر بحرف خانواده اش گوش میده

وخدایی که همیشه هوایمان را دارد...کار خدا بی حکمت نیست به حکمتش دل بسپار،خدا همیشه بهترین هارو میخواد حتی اگه از نظر تو ،برات بدترین باشه...پس صبور باش و به خدا توکل کن که خدا خالق تمام زیبایی هاست🌹🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه کلا اسم  خیانت و اینا که میشنوم یه جوری میشیم دست خودم نیس یه جوری که خودش نفهمه چکش کن

باشه عزیزم 

رمز گوشی وایناشو بلدم 

اصلا همه کوشیشم میگردم چیزی نیست 

وخدایی که همیشه هوایمان را دارد...کار خدا بی حکمت نیست به حکمتش دل بسپار،خدا همیشه بهترین هارو میخواد حتی اگه از نظر تو ،برات بدترین باشه...پس صبور باش و به خدا توکل کن که خدا خالق تمام زیبایی هاست🌹🙏🏻
میشه بگی دقیقا چن وقت دیگه کارای طلاقم تموم میشه و یه نفس راحت میکشم شرش از سرم کم میشه؟

حدودا سه ماه دیگه

من اون دختر لجبازیم که از سرما یخ بزنه اما بازم میگه سردم نیست 
عزیزم میشه بگی من کی باردارمیشم  الان باردارم یا نه☹️☹️🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

چرا اونایی که اینقدر دوس دارن باردارشن نمیشن😢

همیشه تو زندگی مثل موهام بودم نه صاف، نه فر، موجی:   ) 😌🤞🏻
دوست که داره  اما اینو نمی تونم بگم یهو خدایی نکرده قضاوت کرده باشم رمز موبایلشو باز کن و نگاه ...

من طلاق میگیرم؟

لنا؟مامانی؟مامانی من خیلی دلم میخواست تو کنارم باشی خیلی دلم میخواست که شبا با صدای نفسات بخوابم عصرا که بابا مهدی نیست من سرم گرم بازی کردن با تو باشه...مامانی ببخش که ندارمت😭مامانی ببخش ک نشد تو دخترم باشی😔مامانی بیا منو ببر پیش خودت😔از طرف من به خدا و مامان مونا خیلی حالش بده خیلی اینجا تنهاست... مامانی؟کاش از دستت نمیدادم...