2777
2789
عنوان

خیاط های گل میشه بیایید تو رو خدا

173 بازدید | 15 پست

احساس میکنم خیاطی من مث بقیه نیست.با الگو کار میکنم..امروز مانتو جلو باز همون دکمه دار برام برش زد ولی الان یادم رفته.. یقه اش خرگوشی یاد گرفتم...ولی طرز برشش یادم رفته...من دولای بسته پارچه رو میندازم رو دولای باز همون دولای باز که برا سجاف دکمه میزارم بعد چطور برش بزنم لطف ا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الگوی جلو رو بزار سمت دو لای باز

خب چطور برش بزنم؟؟ من پارچه رو دولا میکنم میندازم رو دولای باز ولی از دولای باز هشت سانت میزارم برا سجاف بعدش چطور برش بزنم؟تو گوگل نگا میکنم روششون فرق داره

باید اول رو دولای باز اندازه سجاف و جا دکمه بزاری بعد دولای بسته را از همونجا بزاری مثلاً ۱۰ سانت سجاف و ۳سانت. ‌ جای دکمه بعد از ۱۳ سانت الگو روش قرار بدی برش بزنی

بعد یا سجاف سر خود که بلید قبل برش،جلو لباس اضافه بزاری یا سجاف جدا که در میاری میدوزی

آها الان فهمیدی چی میگم...سجاف سر خود که من ۸سانت گذاشتم چطور برش بزنم؟؟ خب بالا تنه خودش رو دولای بسته هستش اون هشت سانت هم گذاشتم برا سجاف چطور برش بزنم سجاف قطع نشه؟

خب چطور برش بزنم؟؟ من پارچه رو دولا میکنم میندازم رو دولای باز ولی از دولای باز هشت سانت میزارم برا ...

جا دکمه رو الگو اگه اضافه کردی که هیچ اگه نه که یادت نره

حالا اندازه سجاف رو تا بزن به زیر یعنی بره زیر الگو

تا لب به لب الگو بشه اونوقت برش بزن

تایپ کردن سخته

بعد یا سجاف سر خود که بلید قبل برش،جلو لباس اضافه بزاری یا سجاف جدا که در میاری میدوزی

یعنی شما میگید وقتی دولای پارچه رو گذاشتم رو دولای باز وقتی اندازه سجاف مشخص شد اون دولا رو بکشم رو سجاف بعد بزش بزنم؟؟ ما با همین روش میریم دیگه یبار بالا تنه پشت جدا در نمیارم

یعنی شما میگید وقتی دولای پارچه رو گذاشتم رو دولای باز وقتی اندازه سجاف مشخص شد اون دولا رو بکشم رو ...

وای نه

ببین از لبه ی دولای باز پارچه مگه هشت سانت برا سجاف نمیزاری؟

خب

اون هست سانت سجاف رو تا کن 

همون طوری که بعد دوخت سجاف تا میخوره به داخل

همون طوری فقط سجاف تا بزن

بعد گردی یقه رو ببر

وای نه ببین از لبه ی دولای باز پارچه مگه هشت سانت برا سجاف نمیزاری؟ خب اون هست سانت سجاف رو تا کن ...

من رو الگو سجاف نزدم اومدم رو پارچه اندازه بالا تنه رو رو پارچه زدم خودم بعد هشت سانت اضافه گذاشتم برا سجاف ..‌حالا میگم اون هشت سانت رو تا کنم ب زیر پارچه؟ بعد ببرم؟