2777
2789
عنوان

مامای نی نی دار یسوااال

96 بازدید | 12 پست

سلام

من امروز برا اولین بار برا بچم حریره بادوم درست کردم شکر رو میگن زیر یسال اضافه نشه منم نریختم که فوق العااااده بیمزه بود بچم نخورد خیلی بدش اومد

شیر خودمم یکم اضافه کردم بازم نخورد 

من تا حالا به بچم شیر خشک ندادم بنظرتون شیر خشک بخرم اضافه کنم خوبه؟میترسم یوقت حساسیت نشون بده یا میگم نکنه بعد خوشش بیاد دیگ شیر خودمو نخوره و آیا راه حلی دارین جز اضافه کردن شکر و نبات

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرنی و حریره دوس ندارن من برنج نیم دونه کته میمردم بعد آبگوشت بدون ادویه و با پوره گوجه یا گوشت اب پز 

اگه مشکلات زندگی سنگه من سنگ شکنم🎭📍🗝️.   یه خانوم معلم خاص❤️ یه خانواده شاد ❤️که به همه خواسته هاشون رسیدن💪.                              𝗮𝗹𝘄𝗮𝘆𝘀 𝘀𝗺𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗮𝘂𝗴𝗵𝘁𝗲𝗿 𝗲𝗺𝗯𝗮𝗿𝗿𝗮𝘀𝘀𝗲𝘀 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗲𝗻𝗲𝗺𝗶𝗲𝘀 همیشه بخند:) این دشمناتو گیج میکنه🎭

من دکتر بهم گفت شکر بریز اما زیاد نه به اندازه ای که مزه داشته باشه بتونه بخوره...من گاهی اوقات هم به جای شکرخیلی کم شیره خرما میریختم

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

نه شیر خشک نریز چون نخورده ممکنه حساسیت بده داستان شه

همون نبات سفید یکم بریز

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

شکراشکال نداره..ازشش ماهگی من یک قاشق شکرویک لیوان آب و یک قاشق آردبرنج و بادام رو باهم روی شعله گازمیذاشتم ودرست میکردم....البته آردبرنج روباالک کم کم اضافه کن.....درضمن تو برنامه غذایی بهداشت رو نگا کن شکرروزده یک قاشق...

فرنی و حریره دوس ندارن من برنج نیم دونه کته میمردم بعد آبگوشت بدون ادویه و با پوره گوجه یا گوشت اب پ ...

اخه من تازه شروع کردم دکترش گفت باحریره بادوم شروع کن

درضمن مامان هایی که تازه نوزادشون غذا خورمیشن ..مراقب باشن چون شکم بچه شون سفت میشه(یوبس)میشن...من بچه م اولش این طورشددکترگفت توغذاش به اندازه یک قاشق مربا خوری روغن زیتون بزن...زدم خوب شد