2821
2789

تو یه کلام بگم؟؟؟؟ از منی ک خردادیم و شوهر خردادی دارم و بچمم خردادیه، بگم؟؟؟؟؟ دل شنیدنشو داری؟🤣🤣🤣

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

تو یه کلام بگم؟؟؟؟ از منی ک خردادیم و شوهر خردادی دارم و بچمم خردادیه، بگم؟؟؟؟؟ دل شنیدنشو داری؟🤣🤣 ...

ااوه اوه تو بگو😂😂😂 منم خردادیم قرارع همسرممم خردادی باشه😂😂😂

من به زنم اما نمیدونم ربط به ماه خرداد دار این اخلاقیات بیا من رد دادم.به نظرم نظر فقط نظر خودشون باید باش مرموز دو قطبی کلا حرف گوش نکن و همه چی خراب کن حالا از عصر خواهرم  از من کوچیکتر سر مسله ای از اخلاقم گفت از خودم متنفر شدم راستم میگفت

ااوه اوه تو بگو😂😂😂 منم خردادیم قرارع همسرممم خردادی باشه😂😂😂

تو یه کلام دیوونه ایم😭😭😭😭 

یه دیقه خوبیم شاااااددد اصلا فکرشو نمیکنم دو دیقه دیگه قراره یه بحث پیش بیاد و گند بزنه ب شادیمون، یا برعکس تو فاز غمیم یهو جوری میرنیم تو فاز شادی ک انگار ن انگار غمی داشتیم

تو بحث هیچ کدوممون کم نمیاریم

غد و مغروریم و معذرت خواهی ب هیچ عنوان.....

بنظرم زندگی کردن با مرد خردادی خیلی سخته حتی منی ک خودمم خردادیم، یکمم تنوع طلبه همسرم ک این منو خیلی آزار میده، این ک مدام مواظب باشم کاری نکنه و ..... 

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

ممرسیبی 😂❤️

خواهش، ب پای هم پیرشین🌷💝🤣

یعنی بچمم با این سن کم دقیقا این حالتارو داره🤣 

2828
2791
2779
2792