2777
2789

تو یه کلام بگم؟؟؟؟ از منی ک خردادیم و شوهر خردادی دارم و بچمم خردادیه، بگم؟؟؟؟؟ دل شنیدنشو داری؟🤣🤣🤣

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو یه کلام بگم؟؟؟؟ از منی ک خردادیم و شوهر خردادی دارم و بچمم خردادیه، بگم؟؟؟؟؟ دل شنیدنشو داری؟🤣🤣 ...

ااوه اوه تو بگو😂😂😂 منم خردادیم قرارع همسرممم خردادی باشه😂😂😂

من به زنم اما نمیدونم ربط به ماه خرداد دار این اخلاقیات بیا من رد دادم.به نظرم نظر فقط نظر خودشون باید باش مرموز دو قطبی کلا حرف گوش نکن و همه چی خراب کن حالا از عصر خواهرم  از من کوچیکتر سر مسله ای از اخلاقم گفت از خودم متنفر شدم راستم میگفت

ااوه اوه تو بگو😂😂😂 منم خردادیم قرارع همسرممم خردادی باشه😂😂😂

تو یه کلام دیوونه ایم😭😭😭😭 

یه دیقه خوبیم شاااااددد اصلا فکرشو نمیکنم دو دیقه دیگه قراره یه بحث پیش بیاد و گند بزنه ب شادیمون، یا برعکس تو فاز غمیم یهو جوری میرنیم تو فاز شادی ک انگار ن انگار غمی داشتیم

تو بحث هیچ کدوممون کم نمیاریم

غد و مغروریم و معذرت خواهی ب هیچ عنوان.....

بنظرم زندگی کردن با مرد خردادی خیلی سخته حتی منی ک خودمم خردادیم، یکمم تنوع طلبه همسرم ک این منو خیلی آزار میده، این ک مدام مواظب باشم کاری نکنه و ..... 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

ممرسیبی 😂❤️

خواهش، ب پای هم پیرشین🌷💝🤣

یعنی بچمم با این سن کم دقیقا این حالتارو داره🤣 

1
5
10
15
20
25
30
35
40