2777
2789
عنوان

حس میکنم هیچ کس منو نمی‌خواد😐

249 بازدید | 16 پست

دوستام یکی یکی دارن ازدواج میکنم الان فهمیدم آخر هفته عروسی یکی از همکلاسی‌ها ی سابقمه

ولی من یدونه خواستگار هم نداشتم تا حالا😂

یلحظه وقتی فهمیدم با خودم گفتم چرا هیشکی خواستگاری من نمیاد😐😂 

خودم پیشنهاد داشتم ولی خواستگار رسمی منظوره😂صحبت از اینور اونور می‌شنوم اما همشون منتظر نتیجه کنکورمن بعد😐

پشت  کنکور موندن بد دست و پامو بسته😶😐 واقعا چرا😂😂

وسط بدبختیام به این فکر کردم یلخظه خندم گرفت امشب خداکنه دوستم خوشبخت شه 😍

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوشیت از کیه؟

نمیدونم این راهیـ ک دارمـ میرم تهش خوبه یا بد  مادر خوبی ندارم مادر خوبی برای دخترم میشم  عاشق عکاسی از گل و گیاهم😇😇💞تایپک عکس گل و گیاه تگم کنین ملسی😘من وقتی نابود شدم ک دوستم ک ۱۹سال باهم بودیم خودکشی کرد هر شب خوابشو می بینم ک بغلم میکنه مث اون روزا ک تو مدرسه بودیم میشه براش یه فاتحه بفرستی دوست نازنینم🙏🙏اگ فرستادی بهم بگو بدونم😔😔شدیدا بهش نیاز دارم تو این روزا ولی نیستش هنوز صداش چشاش رفتاراش هر روز منو میکشه خدایا صبر بهم بده😭😭😭😭😭😭😭😭😢
۱۹  من موندم یا اونا زود رفتن؟😶😂

اونا زود رفتن

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌

حالا فکر کردم چند سالته هنوز زوده واسه این حرفا حواست رو بده به درست

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.

حالا فکر کردم چند سالته هنوز زوده واسه این حرفا حواست رو بده به درست

😂😂♥️♥️چشم 

منم نمی‌خوام به این زودیا برم😁

خبر عروسی و بچه دار شدن دوستام شنیدم تخت تأثیر قرار گرفتم 😂

😂😂♥️♥️چشم  منم نمی‌خوام به این زودیا برم😁 خبر عروسی و بچه دار شدن دوستام شنیدم تخت تأثیر ق ...

😂😂تحت تاثیر قرار نگیرد دوست های منم آخرای دبیرستان با اولین خاستگار شوهر میکردن

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.

والا‌هم‌سن‌های‌منم‌همشون‌ازدواج‌کردن‌وبچه‌هم.دارن‌ولی‌من‌‌هنوز‌ازدواج‌نکردم.البته‌من‌خواستگار‍دارم‌و ...

دیگه شما سخت پسندی آبجی😁♥️