2777
2789
عنوان

برم یا نه؟

379 بازدید | 18 پست

سلام

برم سر اصل مطلب 

من با یه پسر آشنا شدم که هردومون دانشجوییم و هفت ماهه باهم حرف میزنیم البته اون نه شماره مو داره نه منو دیده و من واقعا تا الآن با کسی ارتباط نداشتم و خیلی ازین کارا میترسم

الآن که امتحانات تموم شده برگشتیم شهرمون گفت باید فردا بیایی بیرون و از دور ببینمت و من واقعاً میترسم 

نمیدونم چمه واقعاً 

اگه بعداً دوسش نداشتم چی ؟ اگه اون منو نپسندید چی ؟ و... 

راهنمایی کنید لطفاً 

تازه حتی اسم واقعیمم نمیدونه😭😭😭

ولی هفت ماهه منتظره و واقعاً با کس دیگه یی حرف نزده و کاملا متعهد 

اگه اون این دروغای منو قبول نکرد چی ؟ 

(مجازی آشنا شدیم )

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسمت مهم نیست دیگه چیا رو دروغ گفتی اگه خیلی بزرگن کلا بیخیال این رابطه شو.

در ضمن تا کسی ندیدی نرو بیرون باهاش چه دور یا نزدیک. جاهای خلوت قرار نزار ووو کلیشه حرفا امنیتی.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

به سن نیست که منم ۲۸ سالمه میترسم 😁

و هیچوقت اینکار رو نکردم و نخواهم کرد 😇😎 

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 
آجی این کارو نکن رل ملو بی خی  ابروت میره سنگین باش  هرچی بشینی سنگین سنگین بخت میشه رنگی ...

رنگین کمون نشه😂😂😂

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

ینی تو دانشگاه بهت گفته از دور میبینتت؟ خب قبلا دیدت که

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  

نرو میری پشیمون میشی. پسر درست و درمون تو مجازی دنبال کیس نیست

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن