2777
2789
عنوان

خانم هایی که کلاس خیاطی رفتین

397 بازدید | 9 پست

خانمهای عزیز. تو دوره نازک دوز دقیقا چه مواردی رو باید آموزش بدن میشه راهنمایی کنید برای آزمون عملی میخوام 

کدوم یقه ها ،چه دامنهایی ... ؟

اگه راهنمایی کنید ممنون میشم 

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…

گوگل بزنی لیست کامل میاد.خیلی زیاده.تقریبا بیشتر چیزای مهمو یا میدن.

عاشق خیاطی😍——همسرم دنیامه😍یه روانشناس که بخاطر نینیش فعلا کار نمیکنه🥰🥰ببخشید دوستان درخواست دوستی رد میکنم.کلا زیاد نینی سایتمو چک نمیکنم😅😅 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوگل بزنی لیست کامل میاد.خیلی زیاده.تقریبا بیشتر چیزای مهمو یا میدن.

اخه یه سری چیزای پیش پا افتاده رو نوشته بود مثلا جیب و راسته دوزی 

من اسم یقه ها رو پیدا نکردم

بازم مرسی  

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین.         ❤️🤍💚                  آن‌ها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد  بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
عزیزم من چند سال پیش رفتم.۳۰ مدل دامن.۶ مدل شلوار.اساس بالاتنه .آستین‌های مختلف انواع یقه ها 

مرسی   تشکر 

امکان داره کسی از امتحان فنی حرفه ای خیاطی رد بشه ؟ 

میترسم مثل آیین نامه رانندگی باشه هی رد کنند😐

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

امکان داره کسی از امتحان فنی حرفه ای خیاطی رد بشه ؟  میترسم مثل آیین نامه رانندگی باشه هی ر ...

من که شنیدم خیلی سخت نمیگیرن ولی بستگی به ازمونگر هم داره 

شما لیست امتحانو نداری؟

اخه یه سری چیزای پیش پا افتاده رو نوشته بود مثلا جیب و راسته دوزی  من اسم یقه ها رو پیدا ...

همه چیو یاد میدن و با همون نازک دوز اگه زرنگ باشی میتونی همه لباساتو بدوزی.حتی یه سری پیرهن مجلسی هارو

عاشق خیاطی😍——همسرم دنیامه😍یه روانشناس که بخاطر نینیش فعلا کار نمیکنه🥰🥰ببخشید دوستان درخواست دوستی رد میکنم.کلا زیاد نینی سایتمو چک نمیکنم😅😅 
همه چیو یاد میدن و با همون نازک دوز اگه زرنگ باشی میتونی همه لباساتو بدوزی.حتی یه سری پیرهن مجلسی ها ...

مرسی❤️❤️💚💚عزیزم

من که شنیدم خیلی سخت نمیگیرن ولی بستگی به ازمونگر هم داره  شما لیست امتحانو نداری؟

وای خدا کنه من میترسم رد کنند منو 

البته کلاس هام هنوز شروع نشده 

لیست امتحان ندارم  ولی شنیدم موقع امتحان هر نیمه نمره جدا داره برش دوخت و.... 

چیزی که میگن بدوزی ترکیبی میدن مدل یقه فلان و آستین فلان 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:)